2020-03-05 10:46:47
Φωτογραφία για Γίνε εθελοντής στον 7o Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου!
Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στο Ν. Αιγαίο αποτελεί επίσης μία μεγάλη γιορτή εθελοντισμού καθώς εκφράζει ένα σύνολο αρχών που προάγουν τις άξιες και τα ιδανικά της αλληλεγγύης.

Ο εθελοντισμός συμβάλει στην ενίσχυση της συλλογικότητας και της ανθρώπινης επικοινωνίας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους δρομείς κατά τη διάρκεια του Αγώνα. Η «ραχοκοκαλιά» του Μαραθωνίου Ρόδου είναι οι εθελοντές (οργανωμένες ομάδες ή μεμονωμένοι), διαδραματίζοντας ένα εξαιρετικά σημαντικό ρόλο, διασφαλίζοντας την επιτυχία κάθε διοργάνωσης!

Σημειώνεται ότι ο όμιλος HHotelsCollection έχει αναλάβει τη χορηγία εθελοντισμού του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου μαζί με την χορηγία του αγώνα των 5 χλμ, υποστηρίζοντας ένα από τους πλέον «νευραλγικούς» τομείς της διοργάνωσης.

Όποιος θέλει να υποστηρίξει ενεργά το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, δεν έχει παρά να ενταχθεί στη μεγάλη οικογένεια των εθελοντών του αγώνα.


«Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου προάγει το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι και αναδεικνύει την αξία της ομαδικής συνεργασίας μέσα από τον εθελοντισμό. Η επιτυχής διεξαγωγή του αγώνα βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στους εθελοντές μας, στην οργανωμένη ή μεμονωμένη προσφορά. Καλούμε όλους όσοι θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της διοργάνωσης, να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια των εθελοντών μας», δηλώνει η πρόεδρος της Ο.Ε. του Μαραθωνίου Ρόδου, κα.Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Προϋποθέσεις για να γίνεις εθελοντής Η διαθεσιμότητα του υποψηφίου εθελοντή για το διάστημα της διοργάνωσης του αγώνα αποτελεί βασική προϋπόθεση, λόγω του μεγάλου βαθμού ευθύνης που αναλαμβάνει. Στις επείγουσες καταστάσεις, όταν απαιτείται να ανταποκριθεί κάποιος εθελοντής σε κάποια κρίσιμη κατάσταση, ακολουθεί ακριβώς τα βήματα που αναγράφονται στην προσωπική διαπίστευση που έχει στην κατοχή του και αναζητά επαγγελματίες που μπορούν να είναι διαθέσιμοι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας του Μαραθωνίου Ρόδου, παρακαλούμε συμπληρώστε την σχετική αίτηση (https://www.rhodesmarathon.gr/el/support-2/ethelontismos-marathonios) και να την αποστείλετε μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή με φαξ στο 2241030145.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου θα διεξαχθεί για 7η φορά στις 3 Μαΐου 2020 και οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει για τα αγωνίσματα: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/

Μεγάλος χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι το κορυφαίο αθλητικό brandUnderArmour και επίσημος χορηγός, η iStorm, η μοναδική Apple Premium Reseller αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα! Ονομαστικός Χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων και Χορηγός Εθελοντισμού του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου 2020 είναι ο όμιλος H HotelsCollection-HatzilazarouGroup.

Συνδιοργανωτές είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, ενώ ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ