2020-03-05 11:24:15
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΟΡΟΣ : ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ…ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Ο γνωστός σπόνσορας της Νέας Τάξης, ορκιζόμενος εχθρός της Ελλάδας, Τζωρτζ Σόρος, ξαναχτύπησε αυτή την φορά σε μια πραγματικά πρωτοφανή συνέντευξη στην Financial Times.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Soros Fund Management και των Ιδρυμάτων της Ανοικτής Κοινωνίας, Τζορτζ Σόρος, με άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times, καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και να τον βοηθήσει ώστε να μπορέσει να …αντιμετωπίσει τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν.

Θα ήταν αστείο αν δεν επρόκειτο για μια πραγματικότητα…

Ξεχνά βεβαίως ότι ο Ερντογάν εγκατέλειψε και πρόδωσε τη Δύση επιλέγοντας το στρατόπεδο της Ρωσίας και ότι συνεργάστηκε με τον κ. Πούτιν εναντίον των αμερικανικών και των δυτικών στρατηγικών συμφερόντων.

Η παρέμβαση του κ. Σόρος υπέρ του Ερντογάν είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και κοντόφθαλμη σε μία εποχή κατά την οποία επιτέθηκε εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου με τον πιο βρώμικο τρόπο. Ο Αμερικανός χρηματιστής δεν έχει να πει ούτε μία λέξη για την ελληνική φιλοξενία χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων, αντίθετα υμνεί ένα δικτάτορα που καταπιέζει το λαό του και απειλεί όλες τις γειτονικές χώρες.

Επίσης κάνει ένα σοβαρότατο λάθος: Επιρρίπτει όλες τις ευθύνες για τον εμφύλιο στη Συρία στον κ. Πούτιν και τον αλ Άσαντ, ενώ είναι γνωστό ότι ένας από τους πρωταγωνιστές αυτού του πολέμου είναι ο ίδιος ο Ερντογάν.

Όλα αυτά τα… «ωραία» και όχι μόνο.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ