2020-03-06 12:11:28
Φωτογραφία για ΚΑΛΕΣΜΑ: Όλοι οι Έλληνες να σταματήσουν να αγοράζουν τουρκικά προϊόντα- Τους κάνουμε οικονομικό πόλεμο! Δείτε ποια προϊόντα είναι…
Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να “γονατίσει” η Τουρκία-Έκκληση σε όλους τους Έλληνες Με αφορμή Το Κάλεσμα του Προέδρου της Ελληνικής λύσης Κυριάκου Βελόπουλου από το Βήμα της Βουλής για εμπάργκο των τουρκικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, καλούμε όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια- πλήγμα στην τουρκική οικονομία.

Πρόκειται για μία κίνηση-ματ που αδιαμφισβήτητα θα φέρει την τουρκική οικονομία και τον Ερντογάν σε μια τρομερά δυσμενή θέση.

Η συγκεκριμένη γραμμή πλεύσης πραγματοποιήθηκε και πέρυσι από το βόρειο Ιράκ με τρομερή επιτυχία, καθώς η Τουρκική οικονομία δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα 500 εκατομμυρίων, γεγονός που ανάγκασε την τουρκική κυβέρνηση να εγκαταλείψει τα φυλάκια τα οποία είχε καταλάβει παράνομα στη χώρα του Ιράκ.

Είναι πραγματικά λυπηρό την ύστατη στιγμή της κλιμάκωσης με την όμορη χώρα της Τουρκίας, εμείς ως Έλληνες πατριώτες να στηρίζουμε την τουρκική οικονομία, η οποία καρπώνεται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την κατανάλωση των προϊόντων της από Έλληνες.


Εμείς, ως “Voice News”, Θα ξεκινήσουμε πρώτοι τον δικό μας “πόλεμο” ενάντια στην τουρκική προκλητικότητα, υιοθετώντας το εμπάργκο που διαμήνυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής, σε μία ουσιαστική προσπάθεια συσπείρωσης του ελληνικού λαού ενάντια στην Τουρκία.

Κάνουμε έκκληση προς όλους τους Έλληνες πολίτες, να συμμετέχουν ενεργά στο εμπάργκο των τουρκικών προϊόντων τα οποία φέρουν στην αρχή του σειριακού αριθμού τους (bar-code) τον αριθμό 869 ΚΑΙ 868!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ @velopky ! Όλοι οι Ελληνες σταματούν να αγοράζουν τουρκικά προιόντα... τους κάνουμε οικονομικό πόλεμο.... Δείτε ποια προιόντα είναι... @ellinikilisi pic.twitter.com/Od5hvWiXaO

— Voice News (@apokalyptikodel) March 5, 2020
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ