2020-03-06 18:55:25
Φωτογραφία για Ο επόμενος επεξεργαστής A13X του iPad Pro αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 δισεκατομμύρια τρανζίστορ στο εσωτερικό του
Η κοινή τεχνογνωσία της Apple (αρχιτεκτονική επεξεργαστών για κινητά) και της TSMC θα πρέπει να δημιουργήσουν μια υπερπαραγωγή για τη δημιουργία του τσιπ A13X Bionic, δηλαδή των επεξεργαστών που θα βρεθούν στην επόμενη σειρά των iPad Pro.   

Εάν πρόκειται να πιστέψουμε μια πολύ τεχνική έκθεση από την Henan China, ο A13X θα έχει σχεδόν περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια τρανζίστορ , κάτι που θα είναι ένα νέο ρεκόρ για έναν επεξεργαστή κινητών συσκευών. Η μετάβαση σε 5nm και μια νέα τεχνολογία θα επιτρέψουν στο A13X να ξεπεράσει επιτυχώς τα 8,5 δισεκατομμύρια τρανζίστορ του σημερινού A13 (ο περίφημος νόμος του Moore θα πρέπει συνεπώς να γίνει σεβαστός). Αναπόφευκτα, με τόσα τρανζίστορ κάτω από την κουκούλα του επεξεργαστή, το iPad Pro 2020 αναμφισβήτητα θα σπάσει νέα ρεκόρ ισχύος για μια κινητή συσκευή.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με αρκετούς αναλυτές και πηγές κοντά στην παραγωγή, η παραγωγή του iPad Pro θα ξεκινούσε στις αρχές του δεύτερου τριμήνου, αλλά αυτό ειναι αβέβαιο τώρα εξαιτίας του coronavirus.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ