2020-03-07 18:01:19
Φωτογραφία για Η Apple ξεκινά πρόγραμμα επισκευής των Pad Air (2019) με μαύρη οθόνη
Η Apple ανακοινώνει την εφαρμογή ενός προγράμματος επισκευών για τα iPad Air 3ης γενιάς (που κυκλοφόρησαν το 2019). Η οθόνη του tablet μπορεί να γίνει μαύρη χωρίς κάποιο λόγο, εξ ου και το πρόγραμμα επισκευής. 

Η Apple αναφέρει ότι έχει διαπιστώσει ότι υπό ορισμένες συνθήκες οι οθόνες ενός περιορισμένου αριθμού συσκευών iPad Air της 3ης γενιάς μπορεί να είναι εντελώς μαύρες. Η οθόνη ενδέχεται να αναβοσβήνει ή να αναβοσβήνει για λίγο πριν σβήσει εντελώς στο τέλος. Οι ελαττωματικές συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ του Μαρτίου 2019 και Οκτωβρίου του 2019.

Εάν επηρεαστείτε από αυτό το πρόβλημα, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η επισκευή υποστηρίζεται δωρεάν επισκευή από την Apple. Απλά κάντε μια κλήση για ένα ραντεβού και μεταβείτε σε ένα κατάστημα της Apple, μεταβείτε σε ένα Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Apple ή επικοινωνήστε απευθείας με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Apple για να κανονίσετε επισκευή μέσω ταχυδρομείου.

Η Apple διευκρινίζει ότι αφορά μόνο τα iPad 3ης γενιάς. Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή εάν η οθόνη γίνει μαύρη σε άλλο μοντέλο iPad και η επισκευή δεν θα είναι δωρεάν (εκτός αν το προϊόν βρίσκεται ακόμα υπό εγγύηση, φυσικά).

Τέλος, η Apple αναφέρει ότι το πρόγραμμα επισκευής καλύπτει τα iPad Air της 3ης γενιάς για τα δύο χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση του προϊόντος.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ