2020-03-07 19:01:45
Φωτογραφία για ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ….ΤO NATO, (ΕΛΛΑΔΑ ;;;)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχουμε εμείς στην μεγάλη διαμάχη του ΝΑΤΟ, δηλαδή μιας συμμαχίας που ποτέ δεν μας στήριξε στα εθνικά μας θέματα και κυρίως απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα που αν δεν την ενισχύει της κλείνει πάντα το μάτι, με την Ρωσία.

Αυτή την φορά με τόσα εκκρεμή εθνικά θέματα, μόνο άφρονα πολιτική θα είναι η συμμέτοχη μας σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα με την Ρωσία.

Όπως αναφέρεται από την Μόσχα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών οι χώρες του ΝΑΤΟ που κάνουν ασκήσεις κοντά στα σύνορά μας, πρέπει να σκεφτούν τις συνέπειες.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, οι αυξημένες δραστηριότητες του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας δεν θα κάνουν τη Μόσχα να αλλάξει την εξωτερική της πολιτική.

Τα μέλη του ΝΑΤΟ που σχεδιάζουν να εκτελέσουν επιχειρήσεις κοντά στα ρωσικά σύνορα πρέπει να σκεφτούν τις συνέπειες που προκύπτουν από τις ενέργειές τους, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυξημένες εντάσεις, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών το Σάββατο.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ