2020-03-07 21:12:43
Φωτογραφία για Σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο: Τουρκικό τεθωρακισμένο προσπαθεί να γκρεμίσει τον φράχτη στον Έβρο! - Ελληνοτουρκικά

Οι προσπάθειες να πέσει ο φράχτης του Έβρου συνεχίζονται μέρα και νύχτα. Στο νέο ντοκουμέντο όμως στην όλη επιχείρηση πρωταγωνιστεί τεθωρακισμένο της Τουρκίας.



Βίντεο με τουρκικό τεθωρακισμένο όχημα συνοριακής επιτήρησης, το οποίο επιχειρεί με σχοινί ή συρματόσχοινο που έχει προσδεθεί πάνω του, να τραβήξει μέρος του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να τον γκρεμίσει.

Το περιστατικό καταγράφηκε αργά χθες το βράδυ (06-03-2020). Πρόκειται για ένα από τα οχήματα τύπου «HIZIR/ATES», που φέρουν όργανα (ημερήσια και νυκτερινά) επιτήρησης της μεθορίου, τα οποία παρέλαβε η Τουρκία από τον Μάιο ως τον Άυγουστο του 2019, με χρηματοδότηση προγράμματος που καλύπτεται από Ευρωπαϊκά κονδύλια σε ποσοστό 75%!

Διαθέτει ισχυρό κινητήρα, εξαιρετική ικανότητα αναρρίχησης και ανεξάρτητο «κλείδωμα/εμπλοκή» διαφορικών. Οι προσπάθειες του τεθωρακισμένου καταγράφηκαν και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζει να λειτουργεί η Τουρκία στα σύνορα.

#ΕΒΡΟΣ #Evros #Greece_Turkey_Borders #GreekBorders τουρκικό όχημα που αγοράστηκε με επιδότηση #EuropeanUnion κατά 75% επιχείρησε να ρίξει τμήμα του φράκτη στις καστανιές pic.twitter.com/toelCxiP47

— Siozos Panagiotis (@Siozos_P) March 7, 2020



Let's block ads! (Why?)


ΠΗΓΗ
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε αναζήτηση κοινής λογικής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε αναζήτηση κοινής λογικής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ