2020-03-08 08:23:24
Φωτογραφία για Ο ιερέας που εξόρκισε τον Σατανά στο Σαν Φρανσίσκο, το 1974…
Μοιραστείτε το άρθρο

Τον Φεβρουάριο του 1974, ο ιερέας Karl Patzelt αποκάλυψε ότι κατόρθωσε να εκδιώξει τον Σατανά από το σπίτι ενός νεαρού ζευγαριού στο Ντάλι Σίτι, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τελώντας μια σειρά εξορκισμών.



Αυτό συνέβη επιτέλους το φθινόπωρο του 1973, όταν οι Jan και Brian Neven κατέφυγαν έντρομοι στον ιερέα και τον ικέτεψαν να τους απαλλάξει από τον Σατανά, που τους τυραννούσε κυριολεκτικά από την άνοιξη του 1972 με κάθε είδους επιθέσεις.

Ο ιερέας Karl Patzelt εξόρκισε τα κακά δαιμόνια, όπως όριζε η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και έτσι, οι δύο γονείς μαζί με το μωρό τους, κατάφεραν επιτέλους να ξαναβρούν τη γαλήνη και την ηρεμία, ενώ απαλλάχτηκαν από το τρομερό αίσθημα του τρόμου και της ανασφάλειας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Karl Patzelt (1916 – 1988)

Ο ιερέας επιβεβαίωσε ότι “ο Σατανάς με ολόκληρη στρατιά δαιμόνων” ταλαιπωρούσαν και κακοποιούσαν βάναυσα την οικογένεια Neven. Δεν άφηναν κανέναν να κοιμηθεί τις νύχτες για ολόκληρες εβδομάδες. Και αυτό ήταν το λιγότερο…

Ο Σατανάς και οι δαίμονές του πετούσαν αντικείμενα, εκσφενδόνιζαν έπιπλα, έσπαγαν τα γυαλικά και τζάμια του σπιτιού, έβαζαν φωτιά στα υφάσματα, στα ρούχα και στις κουρτίνες, ενώ τους χτυπούσαν άγρια, τους γρονθοκοπούσαν και εξακόντιζαν μαχαίρια εναντίον τους, που συχνά καρφώνονταν στους τοίχους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ενός από τους επαναλαμβανόμενους εξορκισμούς στο δαιμονισμένο σπίτι, το μωρό άρχισε να κλαίει τόσο δυνατά, ώστε οι γονείς αποφάσισαν να το μεταφέρουν στο δωμάτιό του, προκειμένου να το ηρεμήσουν και να του αλλάξουν πάνα.

Μόλις μπήκαν στο παιδικό δωμάτιο και ακούμπησαν το μωρό στην αλλαξιέρα, εκείνο άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα και τα μάτια του συστράφηκαν προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν εντελώς οι κόρες, ενώ φαινόταν μονάχα το λευκό μέρος των οφθαλμών του.

Ο ιερέας έτρεξε αλαφιασμένος, όταν άκουσε τη μητέρα να ουρλιάζει. Έπιασε τρυφερά το μέτωπο του μωρού, το οποίο ήταν κάθιδρο, μα, όλως μυστηριωδώς, απόλυτα ατάραχο.

Η Jan, μετά από λίγο που επανέκτησε την αυτοκυριαρχία της, προσπάθησε να του αλλάξει την πάνα, μιλώντας του γλυκά. Μόλις την αφαίρεσε, όλοι είδαν σαστισμένοι το μενταγιόν με τον σταυρό της Jan, που το είχε χάσει ανεξήγητα από τον λαιμό της δυο ώρες νωρίτερα, να βρίσκεται τυλιγμένο σφιχτά γύρω από τα μελανιασμένα γεννητικά όργανα του βρέφους.

Ο σταυρός βρισκόταν σε ανάποδη θέση. Αυτός ο σταυρός και κάθε άλλος σταυρός στο σπίτι…

Η μητέρα έβγαλε το κόσμημα προσεχτικά και κατόπιν, κατέρρευσε λιπόθυμη. Τότε, το μωρό ξέσπασε σ’ ένα κλάμα γοερό. Έμοιαζε να έχει συνέλθει.

Η στρατιά του Σατανά είχε ήδη εξαπολύσει δεκατέσσερις επιθέσεις εναντίον της οικογένειας Neven, οι οποίες χωρίζονταν μεταξύ τους με διαλείμματα. Η τελευταία, μάλιστα, η 14η, ήταν ιδιαιτέρως άγρια και επικίνδυνη, ενώ διήρκεσε για 29 ατελείωτες βασανιστικές ημέρες και άγρυπνες νύχτες, μέχρι που ο αποφασισμένος ιερέας τους απάλλαξε από το μαρτύριό τους.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, στις 26/02/1974…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, στις 26/02/1974

Μοιραστείτε το άρθρο...

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Ο ιερέας που εξόρκισε τον Σατανά στο Σαν Φρανσίσκο, το 1974 ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ