2020-03-08 13:07:52
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Νεοναζί αλωνίζουν στη Λέσβο
Σε νέες καταγγελίες, όσον αφορά την κατάσταση στη Λέσβο, προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, κάνοντας λόγο για «νεοναζί που αλωνίζουν» «Οι τελευταίες εξελίξεις στη Λέσβο φανερώνουν ότι η ανευθυνότητα, οι παλινωδίες και οι αθλιότητες της Κυβέρνησης στο προσφυγικό έχουν καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνική συνοχή και τη Δημοκρατία» ανέφερε, μεταξύ άλλων. Και πρόσθεσε: «Παρακρατικές συμμορίες τρομοκρατούν πολίτες, απειλούν ανθρώπινες ζωές, καταλύουν την ασφάλεια και την τάξη».

«Αυστριακοί και Γερμανοί νεοναζί αλωνίζουν εδώ και τρεις μέρες στο νησί και σχολείο για προσφυγόπουλα γίνεται παρανάλωμα του πυρός» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο. Την ίδια στιγμή, συνέχισε ο κ. Χαρίτσης, τοπικά στελέχη της Ν.Δ. επιχαίρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τέτοιες εγκληματικές ενέργειες. «Η Κυβέρνησή σας και εσείς προσωπικά έχετε την πλήρη ευθύνη για την χαοτική και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο και για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα» κατέληξε, απευθυνόμενος προς τον κ. Μητσοτάκη.

Στέλεχος της Ν.Δ. πανηγυρίζει για την πυρκαγιά σε δομή στήριξης προσφύγων

Ο Διαμαντής Καρασούλας, «τομεάρχης Προστασίας του πολίτη» [!] της ΝΟΔΕ Ηλείας όπως ο ίδιος «συστήνεται», πανηγύρισε δημόσια με σκαιό τρόπο για την πυρκαγιά στη δομή One Happy Family στη Λέσβο  το βράδυ του Σαββάτου, και μάλιστα επέμεινε με ακόμη χειρότερους πανηγυρισμούς όταν του επισημάνθηκε η αθλιότητα του αρχικού σχολίου του.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ