2020-03-08 17:00:43
Φωτογραφία για Πόπη Τσαπανίδου: «Μαλώνω στον αέρα και με παίρνουν από τη διοίκηση του καναλιού…»
Την Πόπη Τσαπανίδου φιλοξένησε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής”. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τις “περίεργες” στιγμές που είχε ως παρουσιάστρια και αναφέρθηκε στα πρέπει και τους κανόνες της τηλεόρασης, τα οποία την έπνιγαν.

«Είχα κάποιες πολύ περίεργες στιγμές στην τηλεόραση. Εγώ πνίγομαι με όλους αυτούς τους κανόνες και τα πρέπει της τηλεόρασης. Θεωρώ ότι η τηλεόραση στο 80% της είναι ένα ψεύτικο πράγμα, δηλαδή βγάζεις μια διαφορετική εικόνα από αυτή που πραγματικά είσαι. Προσπαθείς να είσαι μέσα σε ένα καλούπι πολύ ασφυκτικό, να φορέσεις το καλό σου το χαμόγελο, να κρατήσεις πέντε κανόνες. Αν είσαι στεναχωρημένος να μη το δείξεις, αν διαφωνείς να μη το δείξεις. Δεν είναι έτσι η ζωή βεβαίως.

Ακόμα κι αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής είναι στο πλαίσιο του πρέπει της τηλεόρασης. Ακόμα κι αυτά που λες στον κόσμο πρέπει να τα λες στρογγυλεμένα για να γίνουν αποδεκτά από όλο τον κόσμο που μας βλέπει. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα και φαινόταν πολλές φορές. Εκεί με οδηγούσε το πάθος μου, θα τον διώξω τον άλλον από το στούντιο, αλλά θα έχει συνέπειες αυτό. Θα μπορέσω να την αντέξω τη συνέπεια; Και μετά έκανα την επιλογή μου. Όλα αυτά για μένα γίνονται αστραπιαία.


Μαλώνω με κάποιον στον αέρα και παίρνω ένα τηλεφώνημα από τη διοίκηση που μου λέει “κυρία Τσαπανίδου, αυτά στην τηλεόραση δεν γίνονται, να πάτε στο σπίτι σας να μαλώσετε ή στο καφενείο της γειτονιάς σας”. Το άντεχα εγώ; Αντέχω να με στείλει σπίτι μου η διοίκηση του σταθμού; Κι έλεγα μέσα μου ότι αντέχω γιατί το αξιακό σύστημα το δικό μου δεν φτάνει παρακάτω, φτάνει ως εδώ», είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ