2020-03-09 09:20:53
Φωτογραφία για Νάνσυ Παραδεισανού: «Δεν έχω λόγια για το πόσο δοτική είναι η Φαίη»
Η Νάνσυ Παραδεισανού καθημερινά μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό κάνει «swipe up» στα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

 Μιλά στην εφημερίδα Real για την σχέση της με τη Φαίη Σκορδά αλλά και για τον ανταγωνισμό!

 Σου έχει παραπονεθεί ποτέ κάποιος για κάτι που είπες;

«Πάντα πριν βγει κάτι από εμένα στην εκπομπή, έχω μιλήσει με τον άνθρωπο που αφορά το ρεπορτάζ- είναι κομμάτι της δουλειάς μου να μιλάω με την πηγή. Από την άλλη, έχει τύχει να έχω αδιάσειστα στοιχεία ότι ισχύει η είδηση και να τη βγάλω. Μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω διαψευστεί. Μόνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επικοινώνησε μαζί μου μετά από μια αποκάλυψη που έκανα για την προσωπική της ζωή. Ήταν ευγενέστατη, ήθελε να κάνει μια διόρθωση και την επόμενη ημέρα προσέθεσα μέσα από την εκπομπή στο ρεπορτάζ τα επιπλέον στοιχεία που μου έδωσε».

 Πού διαφοροποιείται η εκπομπή σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό; «Η Φαίη, ως παρουσιάστρια, προσεγγίζει τα πάντα ως φίλη των τηλεθεατών, κάτι που την κάνει τόσο αγαπητή και προσιτή στον κόσμο
. Όπως ακριβώς είναι και στη ζωή της, Είναι μια εκπομπή που έχει πολύ δυνατή δημοσιογραφική ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι οι καλύτεροι επαγγελματίες ο καθένας στον τομέα του. Έχουμε πάντα το πρωτογενές θέμα, η ομάδα έχει απίστευτα αντανακλαστικά, τα γυναικεία θέματα είναι φρέσκα και πρωτοπόρο»

Πώς είναι η Φαίη ως συνεργάτις;

«Η Φαίη έχει πολύ συγκεκριμένα δομημένη την εκπομπή στο μυαλό της: τα θέματα που πρέπει να «παίξουν» και το πώς αλλά και τον ρόλο του κάθε συνεργάτη μέσα σε αυτήν. Δεν έχω λόγια για το πόσο δοτική είναι απέναντί μου. Με στηρίζει με κάθε τρόπο και με πράξεις. Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη στη συνεργασία μου μαζί της και αυτό με ηρεμεί και με βοηθά να αφοσιωθώ στη δουλειά μου και μόνο»

 Εκτός από τηλεοπτική παρέα, με ποιον συναναστρέφεσαι εκτός εκπομπής; «Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Βασίλη Καλλίδη. Μια φορά την εβδομάδα είμαι στο σπίτι του Βασίλη, μαγειρεύουμε και τρώμε παρέα, μου μαθαίνει, απίθανα μυστικά μαγειρικής! Ο Δημήτρης ήταν ο μόνος από την εκπομπή που δεν μπορούσα να προεξοφλήσω πώς θα είναι η σχέση μας, γιατί έως τώρα είχαμε τυπική, κοινωνική σχέση. Χάρηκα που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλά και να δω πόσο καλό παιδί είναι, εκτός από πολύ αξιόλογος συνεργάτης», λέει η ίδια

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ