2020-03-09 21:42:57
Φωτογραφία για Το Spotify αλλάζει την αρχική σελίδα της εφαρμογής με πιο εξατομικευμένο περιεχόμενο
Η Spotify ανακοινώνει ότι έχει ενημερώσει την αρχική σελίδα της εφαρμογής της, τόσο σε smartphones όσο και σε tablet. Ο στόχος είναι να προσφέρει περισσότερο προσωπικό περιεχόμενο σε κάθε χρήστη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Εμφανίζονται τα μηνύματα "Καλημέρα", "Καλησπέρα" και "Καληνύχτα" και αυτό δεν είναι κάτι το τετριμμένο. Το Spotify θα μάθει τις συνήθειες των χρηστών του σύμφωνα με την ώρα της ημέρας και έτσι θα τους προσφέρει αντίστοιχες συντομεύσεις απευθείας στην αρχική σελίδα.

Ας υποθέσουμε ότι ακούτε ένα συγκεκριμένο podcast κάθε πρωί, μια συγκεκριμένη λίστα αναπαραγωγής το απόγευμα και ένα συγκεκριμένο είδος άλμπουμ το βράδυ. Το Spotify θα το καταλάβει και θα τονίσει το podcast όταν είναι πρωί, το απόγευμα την playlist και πολλά άλμπουμ του είδους που ακούτε το βράδυ. Προτείνονται συνολικά έξι συστάσεις στο πάνω μέρος της νέας αρχικής σελίδας.

Σύμφωνα με αυτές τις συστάσεις, υπάρχει ένας χώρος που συγκεντρώνει τα podcast που ακούτε περισσότερο, τις λίστες αναπαραγωγής που γίνονται για εσάς, τις ανακαλύψεις νέας μουσικής και πολλά άλλα.

Η νέα διεπαφή αναπτύσσεται σε iOS και Android. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Spotify για να την απολαύσετε.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ