2020-03-09 22:29:54
Φωτογραφία για Βιετναμέζα κληρονόμος θετική στον Κορωνοϊό παρακολούθησε επιδείξεις μόδας σε Μιλάνο και Παρίσι
Θετική στον Κορωνοϊό και η 26χρονη αδερφή της, Nguyen Hong Nhung.

«Χρυσή» κληρονόμος από το Βιετνάμ που διαγνώστηκε με τη λοίμωξη Covid-19,

είχε παρακολουθήσει τις Εβδομάδες Μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού. Μεταξύ των events στα οποία βρέθηκε η 27χρονη jet-setter Nga Nguyen, ήταν και οι επιδείξεις μόδας Saint Laurent στο Παρίσι και Gucci στο Μιλάνο, από τις οποίες στιγμιότυπα δημοσίευε στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προσωπικός της λογαριασμός αυτήν τη στιγμή είναι απενεργοποιημένος.

Σύμφωνα με τα βιετναμέζικα μέσα, η Nga Nguyen επισκέφθηκε την Ευρώπη μαζί με την 26χρονη αδερφή της Nguyen Hong Nhung -η οποία είναι επίσης θετική στον Κορωνοϊό. Οι δυο τους είναι γόνοι μεγιστάνα χάλυβα.

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά το σόου Saint Laurent από μόνο του έχει επιλεγμένη λίστα καλεσμένων. Κορυφαίοι συντάκτες μόδας και επαγγελματίες του χώρου που παρακολούθησαν τις εβδομάδες μόδας του Παρισιού και του Μιλάνου εξακολουθούν να βρίσκονται σε καραντίνα που επέβαλαν στους εαυτούς μετά την επιστροφή τους στις χώρες καταγωγής τους.


Οι συντάκτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από ασιατικές χώρες όπως η Σιγκαπούρη και η Ταϊλάνδη, επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρείες τους ζήτησαν να μην επιστρέψουν στα γραφεία τους μετά την επίσκεψή τους στο Μιλάνο, που βρίσκεται στην ιταλική Λομβαρδία, τη χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων εκτός της Ασίας. Από την Κυριακή η βόρεια Ιταλία συμπεριλαμβανομένης της Λομβαρδίας, τελεί υπό καθεστώς εκτάκτων μέτρων ασφαλείας που επιβάλλουν απαγόρευση εξόδου και εισόδου από και προς την περιοχή μέχρι νεωτέρας για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ