2020-03-09 22:45:28
Φωτογραφία για Κλειστή η ορκωμοσία της νέας ΠτΔ Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου στη Βουλή λόγω κορoνοϊού..



Μεταξύ συγγενών και φίλων θα διεξαχθεί λόγω φοβία κορωνοϊού στις 11 το πρωί της Παρασκευής η ορκωμοσία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ως μέτρο προστασίας η Βουλή θα μειώσει δραματικά των αριθμό των προσκλήσεων προχωρώντας σε μια οιονεί κεκλεισμένων των θυρών τελετή καθώς από τα 1000 άτομα τα οποία παραδοσιακά παρακολουθούν αυτή την τελετή ο αριθμός θα μειωθεί σε λίγο πάνω από τα 100 άτομα. 

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες θα εκπροσωπηθούν όχι σύσσωμα αλλά με αντιπροσωπείες ενώ περιορισμένος θα είναι ο αριθμός των πρεσβευτών  και των υψηλών προσκεκλημένων που θα βρεθούν στα θεωρεία. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  είναι πολύ πιθανό η Βουλή να προβεί σε άτυπη σύσταση προς όσους βουλευτές και Υπουργούς δώσουν το "παρών" να αποφύγουν τις χειραψίες (ακολουθώντας το πρότυπο του Πρωθυπουργού ο οποίος on camera απέφυγε να χαιρετήσει δια χειραψίας  τον Άντριου ΜακΝτάουελ, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων) προκειμένου έτσι να σταλεί και το κατάλληλο μήνυμα προς την κοινωνία.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ