2020-03-09 23:51:34
Φωτογραφία για «Όχι» της Porsche στα ηλεκτρικά hypercars
O επικεφαλής σχεδιασμού της Porsche, ανέφερε ξεκάθαρα σε συνέντευξή του πως η Γερμανική εταιρεία δεν ενδιαφέρεται να παρουσιάσει ηλεκτρικό hypercar 2.000 ίππων.

Ο Michael Mauer, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Porsche, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε Βρετανικό περιοδικό, ανέφερε πως στη λίστα με τις εταιρείες που έχουν στα σκαριά την παρουσίαση κάποιου ηλεκτρικού hypercar με 2.000 και πλέον ίππους, δεν ενδιαφέρεται να μπει η Γερμανική εταιρεία. O Mauer δικαιολόγησε την απόφαση της εταιρείας, λέγοντας πως τα ηλεκτρικά και το βάρος των μπαταριών τους, θέτουν κάποιους περιορισμούς βάσει των οποίων κάποιο μοντέλο της Porsche δεν θα μπορούσε να είναι όσο οδηγοκεντρικό θέλουν οι πελάτες της εταιρείας.

«Προσωπικά, θεωρώ πως η Porsche δεν χρειάζεται να αναλωθεί στην αναζήτηση του ιδανικού συμβιβασμού για να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό hypercar που να έχει καλά οδηγικά χαρακτηριστικά αλλά μάλλον πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό. Κάτι ίσως μικρότερο, σίγουρα ελαφρύτερο, με περισσότερο οδηγοκεντρική διάθεση» υπογράμμισε ο Mauer.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ