2020-03-10 02:31:08
Φωτογραφία για MasterChef: «Υπάρχει πολύ μεγάλη απέχθεια για τον προσανατολισμό μας» δηλώνει η σύζυγος της διαγωνιζόμενης Ντέμης Γεωργίου
«Δεν έχουμε κρυφτεί από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί. Δεν το έχουμε κρατήσει κρυφό» εξηγεί η Άλκηστις Αλεξανδράτου

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου, σύζυγος της διαγωνιζόμενης στο MasterChef 4 Ντέμης Γεωργίου, μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για την πορεία της συντρόφου της στο ριάλιτι μαγειρικής. «Χθες το βράδυ που αποχώρησε η Ηλιάνα, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λατρεύει την Ντέμη και μέσα στο παιχνίδι ήταν οι καλύτερες φίλες παρά το ό,τι φαίνεται στις κάμερες» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Μου λείπει πάρα πολύ» πρόσθεσε, εξηγώντας «Τη βλέπω να προχωράει και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Μιλάμε ελάχιστα στο τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω καθόλου την πορεία της. Δεν γνωρίζω τι κάνει αλλά την καμαρώνω. Η Ντέμη είναι υπέροχη σαν χαρακτήρας και αντέχει πολύ στην πίεση. Τώρα, βλέποντας το παιχνίδι καθημερινά, καταλαβαίνω ότι παρεξηγούνται κάποια πράγματα που λέει. Εντάξει, γενικά είναι ένας άγγελος».

Αναφερόμενη στη σχέση της με τη διαγωνιζόμενη στο MasterChef 4, τόνισε: «Δεν έχουμε κρυφτεί από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί. Δεν το έχουμε κρατήσει κρυφό» και αποκάλυψε: «Λαμβάνω αντιφατικά μηνύματα, κάποια είναι πολύ θετικά και υποστηρικτικά, κάποια είναι με πάρα πολύ μίσος για τον προσανατολισμό μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη απέχθεια μέχρι και για το μαγαζί μας επειδή ακριβώς κάναμε αυτό το coming out».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ