2020-03-10 03:09:05
Φωτογραφία για Έφοδος σε σπίτια αντιεξουσιαστών - Τέσσερις συλλήψεις
Έχουν γίνει έφοδοι σε τέσσερα σπίτια - Συνελήφθησαν τρεις άνδρες και μια γυναίκα που προέρχονται από την αναρχική ομάδα «σύντροφοι-συντρόφισσες»

Σε έρευνες και συλλήψεις έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες οι Αρχές, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης που ξεκίνησε η Κρατική Ασφάλεια.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει έφοδοι σε τέσσερα σπίτια, από τα οποία έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, που προέρχονται από την αναρχική ομάδα «σύντροφοι-συντρόφισσες». Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν usb και σημειώσεις, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

H συγκεκριμένη ομάδα ευθύνεται για δεκάδες εμπρησμους σε οχήματα σε όλη την Αττική, ενώ έχει φτάσει μάλιστα μέχρι και το Κολωνάκι, όπου πυρπόλησε οχήματα.

Τα μέλη της ομάδας είχαν, ακόμη, πραγματοποιήσει επίθεση στις 6 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Μητσοτάκη, στην οδό Ψαρομηλίγκου 30, στον Κεραμεικό.


Κατά καιρούς οι «σύντροφοι-συντρόφισσες» προβαίνουν σε αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία εκφράζουν συμπαράσταση αλληλεγγύης σε αναρχικούς αλλά και σε καταληψίες στο Κουκάκι, ενώ πέρσι τον Νοέμβριο ανέλαβαν και την ευθυνη για επιθεση σε κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεια του ΚΙΝΑΛ και κατά μηχανοκίνητης ομάδας ΔΙΑΣ που συνόδευε την κλούβα στη διάρκεια αλλαγής βάρδιας

Από τη συγκεκριμενη επίθεση τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, ενώ σε άλλες ενέργειες, που είχαν πραγματοποιήσει στις 6 Δεκεμβρίου, είχαν αναφέρει - μεταξύ αλλων - οι «σύντροφοι-συντρόφισσες» ότι θα κάνουν Εξάρχεια όλη την πόλη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ