2020-03-10 11:28:03
Φωτογραφία για Κατερίνα Λένη - MasterChef: Κοιμάται στον καναπέ του σαλονιού, γιατί δεν αντέχει τη βρόμα του δωματίου
H Kατερίνα Λένη είναι από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει μέσα στο MasterChef τόσο με

τις μαγειρικές της ικανότητες όσο και με τις πράξεις της. Το να πετάξει για παράδειγμα το πιάτο της στα σκουπίδια γιατί δεν την ικανοποιούσε ήταν κάτι που συζητήθηκε πολύ και ενόχλησε τους κριτές. Καθώς όμως οι μέρες στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής περνούν και οι δοκιμασίες γίνονται όλο και πιο δύσκολες η Κατερίνα θέλει το χρόνο της να ξεκουράζεται σε ένα υγιές και κυρίως καθαρό περιβάλλον. Η παίκτρια μίλησε στις κάμερες για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο σπίτι αφού πρώτα παραδέχτηκε ότι μπορεί να είναι λίγο ξινή.

Η ίδια αναφερόμενη στο θέμα της καθαριότητας κατηγόρησε τους συμπαίκτες της στο Masterchef για αυτό, εξηγώντας παράλληλα το λόγο που δεν κοιμάται στο υπνοδωμάτιο, αλλά στο σαλόνι.

«Είμαι λίγο ιδιότροπη, έχω μάθει να λειτουργώ με κανόνες, έχω μάθει να λειτουργώ με πειθαρχία. Όταν λέμε κοιμόμαστε, κοιμόμαστε. Δεν λύνουμε όλα τα γκομενικά και τα ψυχολογικά και δεν ξέρω εγώ τι. Βρωμάει, ξεθεώνομαι στο δωμάτιο. Ζέχνει ο τόπος μέσα, δεν μπορώ. Έτσι έχω αποφασίσει να κοιμάμαι στον καναπέ.

Κινδυνεύω να γίνω γραφική αλλά είναι η αλήθεια. Είναι πολύ σκληρή η συμβίωση. Δηλαδή πάει ο άλλος τουαλέτα και αφήνει την τουαλέτα σε κατάσταση… εμετός! Ρε φίλε έτσι είναι και στο σπίτι σου; Στο δικό μου σπίτι είναι χειρουργείο. Τρως από το πάτωμα. Είναι δύσκολο, πρέπει να φύγουν πολλά παιδιά, πρέπει να βάλω τα δυνατά μου», είπε η Κατερίνα Λένη.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ