2020-03-11 21:00:38
Φωτογραφία για Φήμες, μπούρδες και αδιάφορη τοπική ηγεσία
Δραματικές καταστάσεις βιώνουν γιατροί και νοσηλευτές στο Νοσοκομείο της Ρόδου λόγω των έντονων παραφιλολογιών, φημών και fake news που έντονα κυκλοφορούν στο νησί τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις αναφέρονται ως κρούσματα κορωνοϊού στο νοσοκομείο μας, χωρίς σχέση με τον διαβόητο ιό, τα οποία όμως έχουν φέρει σε αναστάτωση γιατρούς και νοσηλευτές. Κατά τις πληροφορίες οι γιοατροί είναι στα όρια τους με τις συνεχείς εξετάσεις που θα πρέπει να κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να χρειάζεται αλλά πάντα υπό την πίεση των …κατά φαντασία ασθενών.

Σήμερα στον sky έγινε ευρεία συζήτηση με τον αντιδήμαρχο Κώστα Ταρασλιά, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν γνώριζε πως το νοσοκομείο της Ρόδου δεν είναι αναφοράς κι επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Οι τοπικές Αρχές δεν ενδιαφέρθηκαν και δεν πίεσαν στην σωστή κατεύθυνση, έτσι ώστε σε έναν μεγάλο τουριστικό προορισμό όπως είναι η Ρόδος, το νοσοκομείο της να λειτουργεί ως νοσοκομείο αναφοράς.


Αυτό ήταν το ζητούμενο για την προβολή του νησιού σήμερα! Αλλη διαφήμιση εκτός από την προβολή πως το νοσοκομείο της Ρόδου είναι προδιαγραφών για να αντιμετωπισθούν ΟΛΑ τα έκτακτα περιστατικά πέφτει στο κενό.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι – και αυτό αναδείχθηκε με ιδιαίτερο τρόπο στον sky σήμερα – πως δήμαρχος και άλλοι, θα πρέπει να αναζητήσουν με δυναμικό τρόπο λύσεις για να γίνει το νοσοκομείο της Ρόδου, νοσοκομείο αναφοράς για την αντιμετώπιση του κορονοϊού!
skyrodos
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ