2020-03-12 10:40:39
Φωτογραφία για Θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα - Το μήνυμά της στο Instagram
Η Χριστίνα Μπόμπα, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. «Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτηση.

«Κάνουμε αυτό το βίντεο γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω κι εγώ κορονοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα. Σε λίγο θα πιάσουμε ο καθένας από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω. Κάνω αυτό το βίντεο για να το πω γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορονοϊό ή νομίζουν ότι έχουν προσβληθεί να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες και να κάνουν το καλύτερο δυνατό γιατί μιλάμε για μια πανδημία», είπε αρχικά στο βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα.

«Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί μετά από μία εβδομάδα. Μείνετε στο σπίτι σας όσο περισσότερο μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνουμε αυτό το διάστημα. Ακολουθείστε τις οδηγίες από τους επίσημους φορείς κατά γράμμα και μείνετε ψύχραιμοι», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Εγώ πάλι δεν έχω, την έχω σκαπουλάρει για την ώρα. Αυτό που έχει βέβαια μεγάλη σημασία είναι ότι δεν χρειάζεται πανικός. Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή έχει απλά λίγα δέκατα και χρειάζεται απλά μεγάλη προσοχή παιδιά, μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να συμβεί στον καθένα μας», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κτίσματα με ασυνήθιστη όψη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κτίσματα με ασυνήθιστη όψη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ