2020-03-12 15:06:22
Φωτογραφία για BMW M4
Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη της νέας BMW Σειρά 4 μια ψηφιακή απεικόνιση μας

παρουσιάζει μια πιθανή εκδοχή της σκληροπυρηνικής Μ4 που έχει βασιστεί στις μέχρι στιγμής κατασκοπευτικές φωτογραφίες και πληροφορίες.

Η ψηφιακή απεικόνιση αναρτήθηκε στο Instagram στο λογαριασμό του σχεδιαστή zer.o.wt.και είναι κατά κύριο λόγο εμπνευσμένη στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε δει από τις δοκιμές εξέλιξης της Σειράς 4 αλλά και από το preview της BMW σχετικά με την γρίλια που θα συνοδεύει το νέο της coupe και που πιθανότατα να αποτελεί στοιχείο της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της εταιρίας.

Άσχετα με το γεγονός πως ακόμα δεν είναι σίγουρο πως αυτή η νέα τάση της BMW θα έχει περισσότερους φίλους παρά πολέμιους είναι σαφές πως η απεικόνιση που βλέπετε και φυσικά αφορά την σκληροπυρηνική M4 έχει ένα άκρως δυναμικό και επιθετικό ύφος. Οι έντονες ακμές δίνουν στις αναλογίες μια ιδιαίτερα στιβαρή και ατίθαση υπόσταση ενώ φυσικά οι μεγάλες εισαγωγές αέρα εμπρός και ο μεγάλος διαχύτης με την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης δηλώνουν με κάθε σαφήνεια τον έντονα σπορ χαρακτήρα.


Σαφώς και ακόμα δεν υπάρχουν τα στοιχεία που να μας δηλώνουν το αν αυτή η εικόνα βρίσκεται κοντά ή μακριά από την πραγματικότητα που θα αποκαλυφθεί σε λίγους μήνες. Πάντως με βάση τα όσα έχουμε δει έως σήμερα πιστεύουμε πως το μοντέλο παραγωγής δεν θα διαφέρει πάρα πολύ. Αυτό πάντως που για πολλούς είναι περισσότερο σημαντικό αφορά την οδηγοκεντρική εστίαση που αναμένεται να έχει η νέα Σειρά 4 όπως άλλωστε και η τετράθυρη Σειρά 3 και φυσικά οι προσδοκίες αυξάνονται ακόμα περισσότερο για την Μ4 η οποία σίγουρα θα ξεπερνά τους 500 ίππους και θα είναι εξοπλισμένη με όλη την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει σήμερα το τμήμα Μ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ