2020-03-12 18:54:56
Φωτογραφία για Χάκαραν τον λογαριασμό στο Facebook του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΜΑΛΕΚΟΥ. Ανέβασαν αρνητικά σχόλια
           Θύμα των χάκερ έπεσε ο Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Φίλιππος Σαμαλέκος, όταν άγνωστοι παραβίασαν τον λογαριασμό του, στο Facebook και έστειλαν αρνητικά σχόλια, εναντίον του Πάνου Πετρονικολού. 

Δείτε την ανακοίνωση: 

Ανακοίνωση

     Χθες βράδυ ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά για σωρεία υβριστικών σχολίων  στο facebook σχετικά με το χωριό Βασιλόπουλο. 

       Του απάντησα ότι δεν ήταν δικά μου και ότι δεν είχα πρόσβαση σε λογαριασμό facebook και messenger. Προφανώς και είχε χακαριστεί. Σήμερα πολλοί από την περιοχή άρχισαν να κανιβαλίζουν με το όνομά μου λες και περίμεναν καιρό και χωρίς να ελέγξουν τι έχει γίνει.  

          Τον κύριο Πετρονικόλο δεν τον γνωρίζω ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί του. Για όσους με ξέρουν καταλαβαίνουν ότι τέτοιες ενέργειες δεν είναι του χαρακτήρα μου και ότι πάντα εκφράζω τις απόψεις μου δημόσια και με σαφήνεια. 

       Θα παρακαλούσα επίσης όλους να σταματήσουν να διαδίδουν τα σχόλια  και να ψάχνουν να βρουν τους εχθρούς του  Ξηρομέρου. Πραγματικά έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να αντιμετωπίσουμε.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Φίλιππος Σαμαλέκος

Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ