2020-03-12 19:03:34
Φωτογραφία για Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλάει για το πως κατάλαβαν ότι η Χριστίνα Μπόμπα έχει τον κορονοϊό
Η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε θετική στον κορονοϊό, ο Σάκης Τανιμανίδης είναι για την ώρα αρνητικός, ενώ και οι δυο παραμένουν στο σπίτι δίχως να έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα. Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Σάκης Τανιμανίδης περιέγραψε πως εκτέθηκαν στον ιό, τα συμπτώματα που έχει η Χριστίνα Μπόμπα και πώς είναι πλέον η καθημερινότητά τους στο σπίτι.

“Πρέπει να ξανακάνω εξέταση σε λίγες μέρες, ανάλογα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα κι εγώ τις τελευταίες μέρες είχαμε έρθει σε επαφή με έναν φίλο ο οποίος βγήκε θετικός στον κορονοϊό. Πήγαμε λοιπόν να κάνουμε την εξέταση, η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα ανέβασε πυρετό πριν από λίγη ώρα, εγώ είμαι καλά. Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κορονοϊό, το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία.

  Την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα η Χριστίνα τα οποία δεν μας ανησύχησαν. Τρίτη βράδυ μας ενημερώνει αυτός ο φίλος ότι έχει κορονοϊό, οπότε την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε και οι δύο και κάναμε την εξέταση. Δεν μας έδωσαν κάποια φάρμακα. Η συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός αν επιδεινωθεί η γρίπη. Κρατάμε απόσταση ο ένας από τον άλλον και δεν μπαίνει άλλος στο σπίτι”, είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ