2020-03-12 23:35:03
Φωτογραφία για Το κόλπο για να αφαιρέσεις το ακρυλικό από τα νύχια χωρίς να τα καταστρέψεις, σύμφωνα με μια nail pro
Πέρα από το κλασικό βερνίκι νυχιών, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί με μεγάλη ευκολία

ακόμα και από εσένα την ίδια στο σπίτι, οι επιλογές στα τεχνητά νύχια ποικίλουν όταν επισκέπτεσαι ένα στούντιο περιποίησης νυχιών. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και η μέθοδος του ακρυλικού, η οποία συνήθως ενδείκνυται για πολύ κοντά και φαγωμένα νύχια, ενώ θεωρείται ένα πιο ανθεκτικό και με μεγαλύτερη διάρκεια μανικιούρ, σε σχέση με μια άλλη μέθοδο, το gel.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν το ακρυλικό και για έναν ακόμη λόγο: η αφαίρεση του μοιάζει πολύ εύκολη ακόμα και στο σπίτι (αν και θα πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματία) με τη χρήση ειδικού υγρού ή καθαρού ασετόν, με τη βοήθεια του οποίου το υλικό απομακρύνεται με απαλές κινήσεις, όπως γίνεται και στο ημιμόνιμο βερνίκι.

Στην περίπτωση όμως που μια γυναίκα θέλει να μπει στη διαδικασία να το αφαιρέσει μόνη της, η nail pro Danielle Candido συμβουλεύει πως θα πρέπει να ακολουθήσει ένα κόλπο, το οποίο θα τη διευκολύνει και παράλληλα δεν θα προκαλέσει καμία φθορά στα νύχια.


The pro tip:

Γέμισε μια μικρή κατσαρόλα με πολύ ζεστό νερό. Στη συνέχεια, βάλε το καθαρό ασετόν σε ένα μικρό μπολ και τοποθέτησε το μέσα στην κατσαρόλα. Πρόσεξε ώστε να μην περάσει νερό στο μπολ με το καθαρό ασετόν. Βάλε τα δάχτυλά σου να μουλιάσουν στο καθαρό ασετόν για περίπου μια ώρα. Μόλις το υλικό έχει αρχίσει να μαλακώνει, προσπάθησε να το απομακρύνεις με απαλές κινήσεις. Αφού αφαιρέσεις το ακρυλικό, πλύνε πολύ καλά τα χέρια σου και άπλωσε ειδικό έλαιο για τις παρανυχίδες ώστε να ενυδατώσεις την περιοχή. Μπορείς επίσης, να εφαρμόσεις ένα coat ενδυνάμωσης νυχιών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ