2020-03-13 08:00:48
Φωτογραφία για Έβρος: Αυτό είναι το «όπλο» του ελληνικού στρατού κόντρα στα τουρκικά δακρυγόνα (pics)
Τα επεισόδια στον Έβρο συνεχίστηκαν και χθες με τα δακρυγόνα να πέφτουν βροχή από την τουρκική πλευρά. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν λάβει τα μέτρα τους και βρίσκουν λύσεις στις τουρκικές «προκλήσεις».

Οι «επιθέσεις» από την τουρκική πλευρά στις πλάτες ταλαιπωρημένων ανθρώπων συνεχίζονται και οι Ένοπλες Δυνάμεις καθώς και η ελληνική αστυνομία, που βρίσκονται στον Έβρο φαίνεται να έχουν την απάντηση σε κάθε κίνηση των Τούρκων.

Η ενορχηστρωμένη ρίψη χημικών από την Τουρκία αντιμετωπίζεται με μεγάλες φορητές τουρμπίνες που βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στα σύνορα. Μεγάλοι ανεμιστήρες στην ουσία απομακρύνουν τα χημικά από τον αέρα την ώρα που διαλύουν και το παραπέτασμα καπνού και βελτιώνουν την ορατότητα.

Δείτε τα «όπλα» κατά των δακρυγόνων:

Το συγκεκριμένο μέτρο κρίθηκε απαραίτητο καθώς, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Τούρκοι είναι αποπνικτική.


Αναίσχυντη τουρκική προπαγάνδα

Τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν τον χαβά τους, κάνοντας λόγω για «επιθετικά μέσα του ελληνικού στρατού για να καθοδηγεί τα χημικά» Yunan askerlerinden sınırda akılalmaz yöntem: Gaz bombalarının etkisini artırmak için 'fan' kullanıyorlarhttps://t.co/soWNfvgf25

— Yeni Şafak (@yenisafak) March 12, 2020

Η Yeni Safak με κείμενο που τιτλοφορεί «Απίστευτη μέθοδος από Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα: Χρησιμοποιούν «ανεμιστήρες» για να αυξήσουν την επίδραση των χημικών», συμπληρώνει το αφήγημα Ερντογάν.

Σύμφωνα με το άρθρο οι τουρμπίνες βοηθούν τα χημικά που ρίχνει ο ελληνικός στρατός και οι δυνάμεις της αστυνομίας να φτάσουν πιο γρήγορα στους πρόσφυγες.

«Οι ανεμιστήρες που χρησιμοποιούν αποδεικνύει την υπέρμετρη βία που που ασκούν ενάντια σε αμάχους»
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ