2020-03-13 14:44:26
Φωτογραφία για Αισχροκέρδεια πάνω στην τραγωδία: 400% αύξηση στο κόστος αντισηπτικών και μασκών
Αντισηπτικό το οποίο πουλιόταν στην λιανική αγορά το πολύ 1,50€ (μιας και είναι μόνο 100ml) και 6 μάσκες των 0,30€ ή έστω 0,50€ πωλούνται εν είδει «κιτ επιβίωσης» από το κορωνοϊό στην ντροπιαστική τιμή των 14,90€!

Ιδού η φωτό από τη διαφήμιση του συγκεκριμένου προϊόντος η οποία έρχεται να διαψεύσει τους ισχυρισμούς τόσο του υπουργείου Υγείας (Β. Κικίλιας), όσο και του υπουργείου ανάπτυξης (Άδωνις Γεωργιάδης) για την λήψη μέτρων κατά της αισχροκέρδειας.

Φυσικά δεν ήταν η μόνη «προσφορά». Άλλη διαφήμιση προσφέρει την 1 μάσκα στην τιμή των 10€!

με ποια λογική ένα αντισηπτικό των 100ml που βρισκόταν πριν την επιδημία στα ράφια των φαρμακείων και των σουπερμάρκετ στην τιμή των 1,50€ το πολύ και οι μάσκες που και οι 6 συνολικά δεν υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 2€, άρα σύνολο 3,50€, τώρα φτάνουν να πωλούνται 14,90€ χωρίς τα έξοδα αποστολής;

Έτσι όπως οδεύει η κατάσταση στο τέλος θα πεθάνουμε από την πείνα και όχι από τον κορωνοϊό.

Διότι ουδείς παράγει, ουδείς καταναλώνει, βάσει της εντολής της κυβέρνησης να μην βγαίνουμε έξω από το σπίτι, φυσικά και οι εργοδότες δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, τους τουρίστες τους βλέπουνε όλοι ήδη με το κιάλι και οι μόνοι που θησαυρίζουν, όπως στην πρώτη γερμανική κατοχή 1941-1944, είναι αυτοί που αισχροκερδούν.

το είδαμε pronews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ