2020-03-13 18:44:46
Φωτογραφία για Κορωνοϊός: Νέα μέτρα μετά το «μποτιλιάρισμα» στις καφετέριες
Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις και συστάσεις, που θα περιλαμβάνουν κλείσιμο καταστημάτων και πολυκαταστημάτων - Επίσης θα υπάρξουν νέα οικονομικά μέτρα

Νέα, ακόμα πιο αυστηρά μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες καθώς, όπως διαπιστώνεται καθημερινά, πολλοί συμπολίτες μας δεν συμμορφώνονται με όσα έχει ανακοινώσει η Πολιτεία.

Δυστυχώς, παρά τη λήψη αυστηρών μέτρων, όπως για παράδειγμα το κλείσιμο των σχολείων, καφετέριες και χώροι διασκέδασης είναι γεμάτοι κόσμο, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στην επιστημονική κοινότητα και την ειδική επιτροπή του υπουργείου υγείας που ασχολείται με το θέμα του κορωνοϊού και πώς θα αντιμετωπιστεί στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, εντός των επόμενων ωρών θα υπάρχουν ανακοινώσεις για κλείσιμο καταστημάτων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κλείσουν τα πολυκαταστήματα. Επίσης θα ανακοινωθούν οικονομικά μέτρα, σε συνέχεια όσων είχαν κοινοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες και περιλάμβαναν την αναστολή πληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων.


«Θύμωσα γιατί είδα γεμάτα καφέ και τον ένα πάνω στον άλλο» λέει ο δήμαρχος Λαρισαίων στον ΘΕΜΑ 104,6

Για το ξέσπασμα κατά των δημοτών του μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος δεν άντεξε να βλέπει την πολυκοσμία στα καφέ και τα μαγαζιά της πόλης του, ενώ υπάρχουν συστάσεις για περιορισμούς στις δημόσιες συναθροίσεις λόγω κορωνοϊού.

«Θα εισηγηθώ να κλείσουν οι καφετέριες», λέει μέλος της Επιτροπής Ειδικών (ΘΕΜΑ 104,6)

«Δυστυχώς, δεν έχουμε κουλτούρα πρόληψης στη χώρα. Δεν έχουμε το αίσθημα αλληλεγγύης, είμαστε λίγο εγωκεντρικοί» είπε ο κ. Χατζηχριστοδούλου προσθέτοντας ότι «στην επόμενη επιτροπή θα εισηγηθώ να κλείσουν οι καφετέριες»
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ