2020-03-14 09:44:41
Φωτογραφία για Ανακοίνωση για την λειτουργία των εργαστηρίων φυσικοθεραπείας
Οι φυσικοθεραπευτές παρέχουν υπηρεσίες σε πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, παρέχουν επίσης υπηρεσίες για την πρόληψη προβλημάτων υγείας.

Δεν είναι σαν τους χώρους που επισκέπτονται υγιή άτομα που θέλουν να εξασκηθούν όπως τα γυμναστήρια και οι τόποι άθλησης ή τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που όπως γνωρίζετε έκλεισαν.

Ανακοίνωση για την λειτουργία των εργαστηρίων φυσικοθεραπείας

Τις τελευταίες ώρες η διοίκηση του Π.Σ.Φ είναι σε συνεννόηση με τις αρχές (Υπουργείο Υγείας και ΕΟΠΥΥ) για την διασφάλιση της υπεύθυνης και ασφαλούς στάσης μας έναντι της διασποράς και διάδοσης του Κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και με γνώμονα πάντα το καλό των πολιτών.

Ως γνωστόν οι φυσικοθεραπευτές είναι επαγγελματίες υγείας και τα εργαστήρια φυσικοθεραπείας είναι φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (Π.Φ.Υ).

Οι φυσικοθεραπευτές παρέχουν υπηρεσίες σε πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, παρέχουν επίσης υπηρεσίες για την πρόληψη προβλημάτων υγείας.


Δεν είναι σαν τους χώρους που ασχολούνται με υγιή άτομα που θέλουν να εξασκηθούν όπως τα γυμναστήρια και οι τόποι άθλησης ή τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.λ.π, που όπως γνωρίζετε έκλεισαν.

Η λειτουργία των εργαστηρίων φυσικοθεραπείας είναι αναγκαία για την αποκατάσταση της υγείας των πολιτών.

Αυτές τις δύσκολες ώρες παραμένουμε στις επάλξεις, αξιολογώντας τις περιπτώσεις που έχουν προτεραιότητα για την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών μας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και πρόληψης διασποράς της νόσου και συμβουλεύοντας όσους δεν χρειάζονται άμεση δια ζώσης θεραπεία.

Ο ΕΟΠΥΥ αποφάσισε να παρατείνει την ισχύ όλων των γνωματεύσεων, ούτως ώστε να αναβληθούν οι μη άμεσα αναγκαίες περιπτώσεις για το επόμενο διάστημα, για να εξυπηρετούνται τα επείγοντα περιστατικά.

Η προσωπική ευθύνη είναι το μεγάλο στοίχημα και οι επαγγελματίες υγείας γνωρίζουμε πώς να προστατεύουμε τους πολίτες και τους εαυτούς μας.
medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ