2020-03-14 15:40:27
Φωτογραφία για Σταματούν τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»...
Στους επιτακτικούς ρυθμούς της νέας καθημερινότητας θα κινηθεί και το “Καφέ της Χαράς“. Η αγαπημένη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά βάζει “λουκέτο” με τον σεναριογράφο και ηθοποιό να προδίδει τους λόγους στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα”.

“Υπάρχει το θέμα του κορονοϊού που απασχολεί όλο τον πλανήτη και γι’ αυτό το λόγο αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα που κάνουμε για ορισμένες μέρες. Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή της υγείας των οικογενειών τους. Θα κάνουμε τα επεισόδια, όποτε και αν είναι και θα παιχτούν τη φετινή σεζόν ενώ τα τα ήδη συμφωνημένα και υπογεγραμμένα για του χρόνου πια” σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημιουργός των επιτυχιών.

Όσον αφορά τον ρόλο που ερμηνεύει στο σίριαλ, ο Χάρης Ρώμας πρόδωσε με χαμόγελο πως “ο Περίανδρος Πώποτας δεν γλιτώνει από τους πειρασμούς! Είναι βασικό στοιχείο του έργου να δαιμονίζεται με μια γυναίκα δυναμική που του αμφισβητεί την εξουσία”.


“Τα νούμερα τηλεθέασης και η απήχηση που έχει το σίριαλ είναι τέτοια που μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε απρόσκοπτα. Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί η σειρά μπορεί να ξεκινήσει ξανά, τη νέα χρονιά, λίγο αργότερα, αλλά αυτό θα γίνει επειδή το Καφέ γίνεται σε πολλά χωριά γύρω και πιο μακριά από την Αθήνα και δεν μπορείς να κάνεις 50 επεισόδια σε μια σεζόν” πρόσθεσε.

 “Εγώ και η Άννα Χατζησοφιά θα συνεχίσουμε να γράφουμε τα επεισόδια, ούτε τα φετινά δεν έχουμε τελειώσει, αλλά ξέρουμε το τέλος τόσο το φετινό όσο και του επόμενου κύκλου. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει και μεθεπόμενος” συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ