2020-03-14 18:39:48
Φωτογραφία για Η Apple ανακοινώνει το κλείσιμο όλων των καταστημάτων της Apple παγκοσμίω
Ο Tim Cook, το αφεντικό της Apple, αποφάσισε αυτοπροσώπως να μιλήσει για τον coronavirus και την επίδραση που έχει στην Apple. Ανακοίνωσε σήμερα διάφορα μέτρα που επηρεάζουν ολόκληρο τον κόσμο.   

Όλα τα καταστήματα Apple σε όλο τον κόσμο (εκτός από την Κίνα) θα κλείσουν μέχρι τις 27 Μαρτίου. Ο Tim Cook καλεί τους πελάτες που χρειάζονται βοήθεια ή να κάνουν μια αγορά να μεταβούν στο Apple Online Store ( apple.com για αγορές, support.apple.com για βοήθεια). «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εξαιρετικές ομάδες των πωλήσεων των καταστημάτων μας για την αφοσίωσή τους  για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Είμαστε όλοι ευγνώμονες σε εσάς », δήλωσε ο Tim Cook.

Υπάρχει επίσης μια αλλαγή για τους υπαλλήλους στα γραφεία. "Προχωράμε σε ρυθμίσεις ευέλικτης εργασίας σε όλο τον κόσμο, εκτός από την Κίνα", δήλωσε ο προϊστάμενος της Apple. Οι εργαζόμενοι τώρα πρέπει να "τηλεμεταφέρουν" για όσες εργασίες μπορεί να γίνει αυτό. Εκείνοι που αναγκάζονται να είναι στον τομέα πρέπει να ακολουθούν τις συμβουλές για να μεγιστοποιήσουν την απόσταση μεταξύ των εργαζομένων. Ο εκτεταμένος και μεγάλος καθαρισμός θα συνεχιστεί σε όλες τις περιοχές, λέει ο Tim Cook. Νέοι υγειονομικοί έλεγχοι και έλεγχοι θερμοκρασίας εφαρμόζονται στα γραφεία.


Ο Tim Cook μοιράστηκε το ότι οι μισθοί των εργαζομένων δεν κινδυνεύουν, ότι οι πολιτικές έχουν διευρυνθεί για να προσαρμοστούν στην κατάσταση και ότι η Apple θα δωρίσει 15 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Ο ηγέτης ολοκλήρωσε ανακοινώνοντας ότι η Apple News προσφέρει ένα ειδικό τμήμα με άρθρα γύρω από τον κοροναϊό και ότι το WWDC 2020 θα είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση χωρίς φυσική παρουσία.

In our workplaces and communities, we must do all we can to prevent the spread of COVID-19. Apple will be temporarily closing all stores outside of Greater China until March 27 and committing $15M to help with worldwide recovery. https://t.co/ArdMA43cFJ

— Tim Cook (@tim_cook) March 14, 2020 argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ