2020-03-14 19:15:11
Φωτογραφία για Κορονοϊός: Επιδρομές… καταναλωτών – «Μην τρέχετε στα σούπερ μάρκετ, θα παραμείνουν ανοιχτά»
Ανοιχτές θα παραμείνουν και οι λαϊκές αγορές

Ουρές παρατηρούνται στα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα, παρά τη διαβεβαίωση ότι αυτά θα παραμείνουν ανοιχτά μετά και την ανακοίνωση αυστηρότερων μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Ήδη οι πωλήσεις στα υγρά καθαριστικά και απολυμαντικά, τα αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια και τα υγρά αντισηπτικά έχουν εκτοξευθεί από την πρώτη εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος κορονοϊού στη χώρα. Εξίσου αυξημένες είναι οι πωλήσεις σε αλεύρι, μακαρόνια, ζάχαρη και όσπρια.

«Μην τρέχετε στα σούπερ μάρκετ»

Καθησυχαστικός εμφανίζεται, πάντως, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος ζητά από τους καταναλωτές να μην κάνουν επιδρομές στα σούπερ μάρκετ.

«Μην τρέχετε στα σούπερ μάρκετ. Είναι και θα παραμείνουν ανοιχτά. Ανοιχτές θα παραμείνουν και οι υπαίθριες αγορές (λαϊκές). Να ενημερώνεστε μόνο από τις επίσημες ανακοινώσεις» σημειώνει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος παραγωγοί, εισαγωγείς, χονδρέμποροι και λιανέμποροι έχουν διαβεβαιώσει ότι για το διάστημα που φαίνεται ότι διαρκέσει η κρίση που προκάλεσε η εξάπλωση του κορονοϊού δεν θα υπάρξουν ελλείψεις στα βασικά αγαθά από την αγορά. Επισημαίνουν ότι υπάρχουν αρκετά αποθέματα και η αγορά τροφοδοτείται συνεχώς.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ