2020-03-14 21:11:00
Φωτογραφία για Οι καλύτερες εφαρμογές ελέγχου ταχύτητας Internet για να ελέγξετε τις ταχύτητες του δικτύου σας
Οι άνθρωποι θέλουν να πάρουν τις καλύτερες ταχύτητες στο Διαδίκτυο με τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες διαδικτύου στην περιοχή τους. Εάν οι πάροχοι των υπηρεσιών Διαδικτύου σας, ισχυρίζονται ότι έχουν μια συγκεκριμένη ταχύτητα στο Διαδίκτυο και δεν σας παρέχουν ό, τι υπόσχονται, τότε πιθανό να θέλετε να εντοπίσετε το πρόβλημα και το λύσετε. 

Μπορείτε να αναζητήσετε πολλές διαφορετικές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα iPhone και Android για λήψη χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Internet Spectrum και έτσι να δείτε πραγματικά την ταχύτητα σας.

Speedtest by Ookla

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας, αν θέλετε να ελέγξετε τις ταχύτητες του Internet στο τηλέφωνό σας. Είναι πολύ εύκολη στη χρήση και μπορείτε να αξιολογήσετε την ταχύτητα του Internet σας και να έχετε εύκολη ανάγνωση των αποτελεσμάτων. Μπορείτε να έχετε αποτελέσματα σχετικά με τις ταχύτητες αποστολής στο διαδίκτυο, τις ταχύτητες λήψης που πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε καθώς και την καθυστέρηση ping της σύνδεσης στο διαδίκτυο.


Την εφαρμογη θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

SpeedSmart Speed Test

Βοηθά τους χρήστες να αποκτήσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα με βάση πολλές διαφορετικές μεταβλητές. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με διάφορες πτυχές της σύνδεσής τους στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως ταχύτητα λήψης, ταχύτητες αποστολής και ping δικτύωσης και την εφαρμογη θα τη βρείτε εδώ. 

V-Speed Test

Η εφαρμογή είναι αρκετά δημοφιλής για χρήστες Android και iPhone. Είναι πολύ ισχυρή όταν πρόκειται για τη μέτρηση της ταχύτητας σύνδεσης στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη και διαισθητική διασύνδεση. Η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο εύρεσης σήματος Wi-Fi και συγχρόνως βοηθά στην παρακολούθηση του κινητού σήματος. Αυτό είναι εκπληκτικό για τους ανθρώπους που επιθυμούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο μέσω κινητών τηλεφώνων. Η εφαρμογή μπορεί πάντα να ελέγξει τις ταχύτητες λήψης και φόρτωσης και να ανακαλύψει τις καθυστερήσεις στον χρόνο ping. Η εφαρμογή σας παρέχει τις βασικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και μπορειτε να τη κατεβάσετε εδώ.

FAST Speed Test

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή μέτρησης της ταχύτητας στο διαδίκτυο και ενδεικνύεται για άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και ταινίες στο διαδίκτυο. Σας βοηθά να έχετε αρκετή ταχύτητα και να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές ενώ είστε συνδεδεμένοι. Παρέχεται από την γνωστή Netflix Inc.Διατίθεται δωρεάν στο App Store .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ