2020-03-14 23:28:20
Φωτογραφία για Το ΝΒΑ έβαλε τη δημόσια υγεία πρώτη, ο Τραμπ όχι
Με ένα γράμμα του στο «Guardian», ο Καρίμ Αμπντούλ - Τζαμπάρ κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, για τη μη συμμόρφωσή του με τους κανόνες υγιεινής, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού

Ο πάλαι ποτέ ΝΒΑer έδωσε τα εύσημα στην κορυφαία λίγκα, που αποφάσισε να δράσει αμέσως και να κατεβάσει... ρολά για ένα μήνα, μετά τα νέα πως ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό, εν εντιθέσει με τον Ντόναλντ Τραμπ, που έδωσε το παράδειγμα.

«Αυτό που κάτι τόσο σημαντικές τις ενέργειες του ΝΒΑ, αλλά και των άλλων αθλημάτων, είναι πως πράττουν εθελοντικά και όχι καταναγκαστικά, από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει πίσω - όπως έκανε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση - και να παίρνουν και το τελευταίο δολάριο από τον κόσμο, πριν κλείσουν τις πόρτες τους. Αλλά έβαλαν την δημόσια υγεία πάνω από το προσωπικό συμφέρον, κάτι που δεν μπορεί να πει (ότι έκανε) η διοίκηση του Τραμπ. Δίνουν το παράδειγμα, κάτι που ο Τραμπ προσωπικά δεν έκανε. Μόλις λίγες ημέρες πριν, όταν τα κέντρα υγείας και πρόληψης έδιναν έμφαση στο να ΜΗΝ δίνετε τα χέρια σας, ο Τραμπ πήγε σε μια ομάδα υποστηρικτών του, να τους δώσει τα χέρια», έγραψε ο Αμπντούλ - Τζαμπάρ στο «The Guardian».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ