2020-03-15 13:42:36
Φωτογραφία για Ο Ιεραπόστολος επιστήμονας που συμβάλει στη δημιουργία ναών στα βάθη της Αφρικής!
Είναι ο Αρχιτέκτων Μηχανικός που προσφέρει τις γνώσεις του για τη δημιουργία ναών στα βάθη της Αφρικής, πρόκειται για έναν επιστήμονα- ιεραπόστολο που συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για να γνωρίσουν οι συνάνθρωποί μας την αλήθεια της Ορθόδοξης πίστης.

Ο λόγος για τον κ. Άγγελο Βογιατζή ο οποίος προσέφερε τις πολύτιμες επιστημονικές γνώσεις του στη μακρινή Τανζανία, ενώ πρόσφατα δώρισε και μία αγελάδα για το Πασχαλινό Γεύμα μετά το τέλος της νηστείας.

«Ο κύριος Άγγελος Βογιατζής από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε πριν από 2 χρόνια στην Ιρίγκα προκειμένου να συνδράμει στο έργο της Επισκοπής Αρούσας στην Κεντρική Τανζανία. Με τις γνώσεις του ως Αρχιτέκτων Μηχανικός βοήθησε στο σχεδιασμό Ναών στην Επισκοπή Αρούσας. Ακόμη και τώρα όμως δεν σταμάτησε να ενδιαφέρεται και να στηρίζει με κάθε τρόπο τους μοναδικούς ανθρώπους που γνώρισε εκεί αλλά και το έργο της Εκκλησίας. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη δωρεά μιας δεύτερης αγελάδας, η οποία αγοράστηκε από τους κτηνοτρόφους Μασσάι και θα προσφερθεί στους αδελφούς μας στην Τανζανία κατά το πασχαλινό γεύμα μετά το πέρας της νηστείας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε η Παναγιά να του ανταποδίδει πολλαπλά αυτά που προσφέρει» αναφέρουν με έμφαση τα μέλη της Ιεραποστολικής Στέγης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: orthodoxianewsagency
paraklisi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ