2020-03-15 13:56:39
Φωτογραφία για Ετεοκλής Παύλου: «Μπορώ να ακούσω οποιοδήποτε σχόλιο από τη στιγμή που δεν με προσβάλλει»
Στο περιοδικό « TV Έθνος» παραχώρησαν συνέντευξη ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, οι οποίοι εκτός από ζευγάρι στην ζωή πλέον διαγωνίζονται και ως ζευγάρι στο Just the 2 of us. Μάλιστα, δεν δίστασαν να αποκαλύψουν την ημερομηνία γάμου και βάφτισης της κόρης τους, ενώ αναφέρθηκαν και στην μέχρι τώρα εμπειρία τους από το μουσικό show του Open.

«Just the 2 of Us» στο Open. Πώς ήρθε η πρόταση και τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι»;

Ελένη Χατζίδου: Η πρόταση ήταν εξαρχής να συμμετάσχουμε ως ζευγάρι. Ηθελαν να ακούσουν αρχικά τον Ετεοκλή. Εφόσον ήταν ΟΚ από την παραγωγή, το σκεφτήκαμε και εμείς αρκετά. Το μωρό είναι ακόμη πολύ μικρό και χρειάζεται τη φροντίδα μας και αρκετές ώρες παρουσίας μας στο σπίτι. Το «J2US» είναι ένα πρόγραμμα με αρκετές απαιτήσεις, καθώς δεν είναι μόνο το σόου αλλά και οι πρόβες που απαιτούνται. Στην αρχή ήμασταν κάπως επιφυλακτικοί. Μετά το ξανασυζητήσαμε, βάλαμε και ένα οικογενειακό πρόγραμμα και είπαμε να το κάνουμε.


Ετεοκλής Παύλου: Οι προκλήσεις ανέκαθεν μου άρεσαν. Αυτό που μέτρησε για να πω το «ναι» ήταν μεταξύ άλλων πως ήθελα να γνωρίσω λίγο καλύτερα τον χώρο που κινείται η γυναίκα μου. Είναι και αυτός ένας τρόπος να γνωρίσεις πιο καλά τον άνθρωπό σου.

Πώς τα πας μέχρι στιγμής με τα μαθήματα που σου κάνει η Ελένη;

Ε.Π.: Το προσπαθώ πολύ και δουλεύω σκληρά. Η Ελένη είναι εξαιρετική ως δασκάλα. Προσπαθεί να μου μεταδώσει αυτά που ξέρει όσο καλύτερα μπορεί. Προσπαθώ και εγώ να τα κατανοήσω.

Ε.Χ.: Προσπαθεί και μόνος του τις ώρες που δεν κάνουμε μαζί πρόβες. Το πήρε από την αρχή πολύ ζεστά. Ναι μεν πάμε να διασκεδάσουμε, αλλά ό,τι κάνουμε θέλουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε.

Ετεοκλή, πριν από το σόου είχες κάποια σχέση με το τραγούδι; Τραγουδούσες σε μια παρέα ή έστω στο μπάνιο;

Ε.Π.: Οχι, πουθενά (γέλια). Είναι η πρώτη μου φορά. Δεν το έχω κάνει ούτε καν για πλάκα.

Πώς επιλέξατε τον «Χορό» των Onirama; Το τραγούδι της πρεμιέρας του σόου;

Ε.Χ.: Είναι ένα κομμάτι που το ξέρουν όλοι. Πολύ χαρούμενο και διασκεδαστικό. Ηθελα βέβαια να δω και αν ταιριάζει στη φωνή του Ετεοκλή. Δεν μας πάνε όλα τα τραγούδια. Εγώ είμαι λαϊκή τραγουδίστρια, αλλά για αρχή ήθελα και εγώ να πω κάτι διαφορετικό. Είδα πως το λέει καλά και λέμε «πάμε μ’ αυτό». Πρόβα με πρόβα πήγαινε ακόμη καλύτερα. 

Πείτε μου ένα κομμάτι που θέλετε πολύ να ερμηνεύσετε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του σόου.

Ε.Χ.: Επειδή ο μπαμπάς μου είναι τραγουδιστής του ρεμπέτικου και έχω μεγαλώσει με αυτά τα κομμάτια, θέλω να πούμε κάτι τέτοιο. Μου αρέσουν πολύ, αλλά δεν τα ερμηνεύω στα μαγαζιά όπου εμφανίζομαι γιατί είναι διαφορετικό το ρεπερτόριο. Το έχουμε δοκιμάσει ήδη στο σπίτι.

Ε.Π.: Η ιδέα του ρεμπέτικου με βρήκε πολύ σύμφωνο. Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Είναι μια πρόκληση. Η Ελένη θα διαλέξει τα καλύτερα, είμαι σίγουρος. Με προστατεύει πολύ. Και βέβαια προσπαθεί να με διορθώνει στα λάθη μου.

Ετεοκλή, ποιο τραγούδι της Ελένης είναι το αγαπημένο σου;

Ε.Π.: Ολα! Τα έχω μάθει απ’ έξω. Πριν καν τη γνωρίσω, τη θαύμαζα ως τραγουδίστρια. Πολλές φορές συγκινούμαι όταν μου τραγουδά. Δεν τη θαυμάζω μόνο ως καλλιτέχνιδα. Τη θαυμάζω ως σύζυγο, μητέρα, επαγγελματία. Εχει βρει τη χρυσή τομή στη ζωή της. Κερδίζω πολλά μέσα από αυτό.

Ε.Χ.: Είναι πολύ ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Και για μένα το ίδιο ισχύει.

Ε.Π.: Δεν έχω καταλήξει αν είναι τελικά πλεονέκτημα ή μειονέκτημα η τόσο μεγάλη ειλικρίνεια που έχει η Ελένη. Λέει πάντα τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Δεν κρύβεται. Θα πει αυτό που νιώθει, την άποψή της.

Επιστρέφω στο «J2US». Εχετε άγχος από τις κριτικές που θα έρθουν από την επιτροπή; Αν είναι αυστηρές πώς θα τις υποδεχθείτε;

Ε.Χ.: Η κριτική θα είναι κυρίως για τον Ετεοκλή. Εγώ δεν είμαι δασκάλα φωνητικής, οπότε δεν θα παρεξηγηθώ εάν μου πουν «δεν του το δίδαξες καλά». Και εγώ κάνω μαθήματα. Πρέπει να έχεις κάνει σπουδές για να μπορείς να διδάξεις ορθοφωνία ή άλλες τεχνικές.

Ε.Π.: Μπορώ να ακούσω οποιοδήποτε σχόλιο από τη στιγμή που δεν με προσβάλλει. Ομως όλο το σόου νομίζω ότι βασίζεται στην εξέλιξη του κάθε παίκτη. Πώς θα ξεκινήσω και πώς θα είμαι στη συνέχεια.

Ε.Χ.: Είμαι σίγουρη πως ο Ετεοκλής θα έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη. Από την πρώτη φορά που τον άκουσα μέχρι τώρα έχει κάνει τεράστια πρόοδο. Ακούει πολύ και δουλεύει πολύ. Ηταν στο 2 και έχει φθάσει στο 7.

Ε.Π.: Θα με στενοχωρούσε μια κριτική που θα μου έλεγε πως επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη, γιατί θα σήμαινε πως δεν έχω δουλέψει εγώ με τον εαυτό μου.

Στην μπέμπα τραγουδάτε και οι δύο;

Ε.Χ.: Ναι. Και χαίρεται! Κουνάει τα ποδαράκια της και μας χαμογελάει. Γενικά της αρέσει η μουσική.

Ερχομαι στα προσωπικά. Ολα μεταξύ σας έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριμία, σχέση, γάμος, οικογένεια. Πώς πήρατε τις αποφάσεις;

Ε.Π.: Τα πιο όμορφα συναισθήματα δεν εξηγούνται. Και δεν λειτουργείς με μαθηματική λογική. Οταν γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Καταλαβαίνεις πως είναι ο άνθρωπος που θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του. Οταν το νιώσεις αυτό, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις για τίποτα. Εγώ ένιωσα λοιπόν πως με την Ελένη θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου και να δημιουργήσω την οικογένειά μου.

Ε.Χ.: Και εγώ ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή. Ο Ετεοκλής είναι ο άντρας που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Ετσι πρέπει να είναι οι άντρες. Για εμένα ο Ετεοκλής ήταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού. Οικογενειάρχης που ιεραρχεί σωστά τις προτεραιότητές του. Κάνει τα πάντα για τη γυναίκα του και το παιδί του. Με κέρδισε από την πρώτη στιγµή. Με τη δύναµή του, την ωριµότητά του. Τις πρώτες ηµέρες της γνωριµίας µας έλεγα «είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός». Και όµως έτσι είναι.

Τον πρώτο καιρό η διαφορά ηλικίας που έχετε σας προβληµάτισε καθόλου;

Ε.Π.: ∆εν µε προβληµάτισε ούτε µία στιγµή. Βλέπεις ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν έστω και ένα µικρό χρονικό διάστηµα πραγµατικά ευτυχισµένοι. Ολοι προσπαθούµε να βρούµε έστω και µία στιγµή ευτυχίας. Κατάφερα να βρω τη γυναίκα της ζωής µου και γνώρισα την ευτυχία, οπότε όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καµία σηµασία.

Ε.Χ.: Πέρασε από το µυαλό µου µόνο τη στιγµή που τον γνώρισα και τον ρώτησα την ηλικία του. Πολύ γρήγορα διαπίστωσα πως έχει ωριµότητα που δεν έχω συναντήσει σε µεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους. Οπότε και δεν το ξανασκέφθηκα.

Υπήρχε στην αρχή της γνωριµίας σας κάποια αµήχανη ή αστεία στιγµή;

Ε.Χ.: Για εµένα ήταν το θέµα µε το πρόσθετο µέλος. Οταν ακόµη δεν τον είχα γνωρίσει καλά, δεν είχα καταλάβει πόσο ακοµπλεξάριστος είναι µε αυτό το θέµα και πόσο δεν επηρεάζει καθόλου την καθηµερινότητά του. Ηµουν λίγο µαγκωµένη στο να προσέξω τι να πω. Ή να προτείνω πού θα πάµε. Μετά κάναµε βέβαια πλάκα, σε σηµείο να του λέω «θα σου βάλω τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι».

Ε.Π.: Γυρνάµε πολλές φορές στο σπίτι κουρασµένοι, λέµε «µας έχουν κοπεί τα πόδια από την κούραση» και γελάµε.

Στα πλάνα σας είναι ένα δεύτερο παιδάκι;

Ε.Π.: Αυτήν τη στιγµή όχι. Είµαστε απόλυτα συνειδητοποιηµένοι για το παιδάκι µας. Οµως τώρα θέλουµε να βρούµε λίγο τις ισορροπίες µας και να ζήσουµε τη χαρά του πρώτου παιδιού. Θα το συζητήσουµε αργότερα. Οχι, τώρα δεν είναι στα σχέδιά µας.

Προγραµµατίζετε θρησκευτικό γάµο;

Ε.Χ.: Ναι, θα γίνει στις 19 Σεπτεµβρίου. Γάµος και βάφτιση µαζί. Θα δώσουµε στη µικρή δύο ονόµατα: Μελίτα - ∆ήµητρα. Ο γάµος θα γίνει στην Αθήνα. Τρέχουµε µε τις προετοιµασίες. Νονοί της µικρής θα είναι οι πολύ καλοί µας φίλοι Αντζυ Γιαννακοπούλου και Θωµάς Παπαδόπουλος. Κουµπάρα στον γάµο θα είναι η φίλη µας Ειρήνη Ζεϊµπέκογλου. Το νυφικό µου το ετοιµάζει ο Stylianos και θα είναι σε παραδοσιακή γραµµή. Παραµυθένιο.

Ε.Π.: Το κοστούµι µου εµένα το ετοιµάζει ο κ. Γιαννέτος και τον εµπιστεύοµαι απόλυτα. Θα είναι ακριβώς στο στυλ µας.

Ετοιµάζετε κάποια έκπληξη ο ένας στον άλλον;

Ε.Π.: Εχω σκεφθεί κάτι απίστευτο. ∆εν θα πάει το µυαλό κανενός.

Ε.Χ.: Τώρα που το λέει ο Ετεοκλής, κάτι θα του ετοιµάσω κι εγώ (γέλια).

Ετεοκλή, πώς έγινε η πρόταση γάµου;

Ε.Π.: Στο σηµείο που γνωριστήκαµε. Εκεί που περπατήσαµε µαζί για πρώτη φορά και µοιραστήκαµε πράγµατα. Είµαι συναισθηµατικά δεµένος µε το µέρος αυτό. Είµαι παραδοσιακός. Κανονικά γονάτισα και προσέφερα το µονόπετρο.

Ε.Χ.: Και φυσικά εγώ είπα το «ναι» κατευθείαν..

Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σας η έλευση της µικρής;

Ε.Χ.: Τελείως! Το σπίτι είναι γεµάτο αγάπη! Ηρθε η ολοκλήρωση. Είµαστε οικογένεια.

Ε.Π.: Το παιδί πραγµατικά ολοκληρώνει την οικογενειακή ευτυχία όταν το ζευγάρι είναι καλά µεταξύ του. Οταν δεν υπάρχει η σωστή βάση στη σχέση του ζευγαριού, δεν έρχεται ένα παιδί για να βελτιώσει τη σχέση. Το λέω γιατί πολλοί άνθρωποι σκέφτονται «δεν είµαι καλά µε τον σύντροφό µου, ας κάνουµε ένα παιδί για να έρθουµε πιο κοντά». Πρέπει να είσαι καλά µε τον άνθρωπό σου και όλο αυτό µε την έλευση του παιδιού να µεγαλώσει ακόµη περισσότερο.

Ελένη, έχουµε ακούσει πολλές γυναίκες να µιλούν για την επιλόχειο κατάθλιψη. Εσύ αντιµετώπισες κάποιο πρόβληµα µετά την έλευση της µικρής;

Ε.Π.: Θέλω να πω κάτι σε αυτό το θέµα. Χωρίς να αµφισβητώ τη συγκεκριµένη ιατρική ορολογία θεωρώ πως παίζει µεγάλο ρόλο η συµπεριφορά των αντρών που δεν στηρίζουν τις γυναίκες τους µετά τη γέννηση του παιδιού.

Ε.Χ.: Συµφωνώ. Αν δεν είχα τον Ετεοκλή να είναι συνέχεια δίπλα µου και να µε στηρίζει, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Για παράδειγµα, ο θηλασµός είναι ένα δύσκολο κοµµάτι της µητρότητας. Ισως το πιο δύσκολο. Είναι σηµαντικό να είναι καλά η µαµά, για να είναι καλά και το παιδί.

Ε.Π.: Ο χαρακτήρας της µικρής, όσο έχει διαµορφωθεί σε αυτό το σύντοµο χρονικό διάστηµα, έχει να κάνει και µε την ηρεµία που επικρατεί µέσα στο σπίτι µας. Από την περίοδο της εγκυµοσύνης.

Ε.Χ.: Πράγµατι, έτσι είναι. Μου τα είχε λυµένα όλα και µου έκανε και εκπλήξεις. ∆εν είχαµε ποτέ φωνές και εντάσεις στο σπίτι.

Εχετε τσακωθεί ποτέ σοβαρά κατά τη διάρκεια της σχέσης σας;

Ε.Π.: Οχι. Και όταν θα µου πει η Ελένη ότι κάτι την ενοχλεί, προσπαθώ να το λύσουµε. ∆εν αφήνω να υπάρξει κλιµάκωση για να προκύψει µεγάλος τσακωµός.

Ε.Χ.: ∆εν κρατάµε επίσης µέσα µας πράγµατα, ώστε στη συνέχεια να προκύψει «έκρηξη». Συζητάµε το όποιο ζήτηµα από την αρχή που θα προκύψει.

Ετεοκλή, έχεις µιλήσει πολλές φορές και για τον πυροβολισµό που δέχθηκες, µε αποτέλεσµα να χάσεις το πόδι σου. Αλλαξε ολοκληρωτικά η κοσµοθεωρία σου έπειτα από αυτό το γεγονός;

Ε.Π.: Αλλαξαν τα πάντα. Σε κάθε άνθρωπο πιστεύω ότι υπάρχει ένα συµβάν το οποίο τον κάνει να αναθεωρήσει τα πάντα στη ζωή του. Σε µένα ήταν το ατύχηµα. Ηταν δυσάρεστο, αλλά από εκεί και µετά ξεκινά µια δεύτερη ζωή και αυτό το βιώνω τώρα πιο έντονα µε την Ελένη και την κόρη µας.

Ρατσισµό βίωσες ποτέ;

Ε.Π.: Οχι. Το συµβάν από µόνο του αντικειµενικά είναι ένα πρόβληµα. Από εκεί και πέρα αν θα το κάνεις να φαίνεται µηδαµινό ή τεράστιο στη ζωή σου, είναι στο χέρι σου. Εγώ δεν το επέτρεψα αυτό. Κάποια σχόλια ή κάποια βλέµµατα δεν τα θεωρώ ρατσιστικά. Καλώς ή κακώς κάτι στην εικόνα µπορεί να ξενίζει ακόµη αυτόν που έχεις απέναντί σου. Είµαι άνετος. Ακόµη και στο να συζητώ το θέµα Ελένη, ο τρόπος διασκέδασης αλλάζει. Βλέπεις πως φεύγουµε από τη διασκέδαση των νυχτερινών κέντρων;

Ε.Χ.: Χρόνια έχει ξεκινήσει αυτή η αλλαγή. Παλιά δουλεύαµε πολλές ηµέρες. Οµως θεωρώ πως είναι στο αίµα του Ελληνα να τραγουδά και να χορεύει ακούγοντας τον αγαπηµένο του τραγουδιστή. Εχουν αλλάξει τα πράγµατα, αλλά δεν αγχώνοµαι.

Εχει υπάρξει καλλιτέχνης µε τον οποίον έχεις συνεργαστεί και είπες «ποτέ ξανά»;

Ε.Χ.: Ναι, το έχω πει. Αντρας καλλιτέχνης. Με αρκετά χρόνια καριέρας στον χώρο. Είχα δουλέψει µαζί του πριν ακόµη µπω στη δισκογραφία. Μας έλεγε να µη συµπεριλάβουµε στο πρόγραµµά µας τραγούδια συγκεκριµένων καλλιτεχνών. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Επειτα από αρκετά χρόνια και ενώ είχα µπει στη δισκογραφία ξαναβρεθήκαµε. Είχα κλείσει ένα live µε µια µεγάλη τραγουδίστρια που δεν µπόρεσε τελικά να συµµετάσχει και εκείνος πήρε τη θέση της. Με πήρε ο µάνατζερ και µου είπε «απαίτησε να µην είσαι στην αφίσα και να κάνεις µόλις 20 λεπτά πρόγραµµα». Απάντησα: «Συµφέρει τον επιχειρηµατία αυτό;». Τελικά µου έκοψε τη δουλειά. ∆εν πήγα ποτέ. ∆εν θέλω καµία σχέση µαζί του.

Κλείνω όπως αρχίσαµε, µε το «J2US». Πώς είναι το κλίµα και ποιο από τα άλλα ζευγάρια ξεχωρίζετε;

Ε.Χ.: Είναι σαν να έχουµε πάει πενταήµερη µε το σχολείο! Πολύ χαρούµενο κλίµα µε έναν πανζουρλισµό, αφού είµαστε 14 ζευγάρια. Μου αρέσουν πολύ ο Τρύφων Σαµαράς και η Χαρά Βέρα. Τη θεωρώ πολύ µεγάλη τραγουδίστρια.

Ε.Π.: Περνάµε υπέροχα και είναι όλοι φιλικοί και έξω καρδιά άνθρωποι. Και εγώ τον Τρύφωνα Σαµαρά και τη Χαρά Βέρα ξεχωρίζω, µε κέρδισαν από την πρώτη στιγµή.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ