2020-03-15 18:33:24
Φωτογραφία για Πώς να μεταφέρετε τη μουσική βιβλιοθήκη Spotify στη μουσική της Apple στο iPhone ή στο iPad σας
Η Apple Music και η Spotify είναι οι δύο μεγαλύτερες υπηρεσίες ροής μουσικής στον κόσμο. Και οι δύο προσφέρουν εκατομμύρια τραγούδια, soundtracks, podcasts και βίντεο στους χρήστες τους. Ωστόσο, διαφέρουν κυρίως ως προς τα χαρακτηριστικά και τη χρηστικότητα.  

Ορισμένοι χρήστες μεταβαίνουν μεταξύ αυτών των υπηρεσιών ροής μουσικής με βάση διάφορους παράγοντες, όπως η διαθεσιμότητα συγκεκριμένης λειτουργίας η όπως οι στίχοι και ο χρονοδιακόπτης ύπνου ή όταν αφαιρείται η μουσική ενός συγκεκριμένου καλλιτέχνη από μια υπηρεσία. Εάν είστε κάποιος που θέλει να μην μετακινηθεί από το Spotify στην Apple Music και θέλετε να μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη σας, έχουμε μια εύκολη στη χρήση λύση για εσάς.

Πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε μια εφαρμογή που ονομάζεται SongShift , η οποία μπορεί εύκολα να μεταφέρει τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής μεταξύ διαφόρων υπηρεσιών ροής μουσικής, όπως η Apple Music και η Spotify. Σας συμβουλεύω να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στον λογαριασμό Spotify που περιλαμβάνει όλα τα μουσικά κομμάτια από τη βιβλιοθήκη Spotify.


Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε τη μουσική βιβλιοθήκη του Spotify στη Apple Music:

Βήμα 1: Εγκαταστήστε την εφαρμογή SongShift στο iPhone ή στο iPad σας.

Βήμα 2: Εκκινήστε την εφαρμογή SongShift.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης της εφαρμογής.

Βήμα 4: Τώρα επιλέξτε την επιλογή Music Services,  στην οποία θα εμφανιστεί μια λίστα με υπηρεσίες streaming μουσικής. Πατήστε το κουμπί Σύνδεση δίπλα στην Apple Music.

Βήμα 5: Θα σας ζητηθεί να εγκρίνετε τη σύνδεση με την Apple Music. Κάντε κλικ στο κουμπί Εξουσιοδότηση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK στο αναδυόμενο μενού.

Βήμα 6: Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και επιλέξτε Spotify αφού η τρέχουσα μουσική σας βιβλιοθήκη είναι με το Spotify κάνοντας κλικ στο κουμπί Connect δίπλα της.

Βήμα 7: Θα μεταφερθείτε τώρα στη σελίδα σύνδεσης Spotify. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης εδώ και συνδεθείτε. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί 'Agree'.

Βήμα 8: Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη της εφαρμογής Songshift. Κάντε κλικ στο εικονίδιο SongShift στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Βήμα 9: Κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση προέλευσης. Ακολουθήστε και πατήσετε στο λογότυπο Spotify που ακολουθείται από την επιλογή Playlist και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να μεταφέρετε.

Βήμα 10: Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Setup Destination (Προορισμός) και πατήστε το εικονίδιο της Apple Music μετά από αυτό.

Βήμα 11: Τώρα κάντε κλικ αν θέλετε η μουσική σας να προστεθεί στη βιβλιοθήκη σας, σε μια υπάρχουσα λίστα αναπαραγωγής ή σε μια νέα λίστα αναπαραγωγής. Μετά από αυτό, πατήστε το κουμπί Έχω τελειώσει .

Βήμα 12: Η μουσική σας θα μεταφερθεί τώρα στον λογαριασμό σας στην Apple Music.

Ανοίξτε την Apple Music στο iPhone, iPad ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή που διαθέτει την εφαρμογή Apple Music. Εκεί μπορείτε να βρείτε όλη τη μουσική από τη βιβλιοθήκη Spotify στη βιβλιοθήκη / λίστα αναπαραγωγής της Apple Music.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ