2020-03-15 19:33:14
Φωτογραφία για Το ΚΙΝΑΛ καλεί την Ιερά Σύνοδο να κλείσει τις Εκκλησίες
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο νέος Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος, στηλίτευσε τη στάση της Εκκλησίας της Ελλάδος, εν όψει των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

«Βλέπουμε εικόνες από εκκλησιαζόμενους στις Κυριακάτικες λειτουργίες. Φαίνεται ότι, ακόμη και τώρα, πολλοί από εμάς δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος» σχολίασε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας πως «η Εκκλησία της Ελλάδας έχει μεγάλη ευθύνη».

«Ενόψει της αυριανής Ιεράς Συνόδου, ας επικρατήσει η λογική. Χθες, η Εκκλησία της Κρήτης έδωσε το παράδειγμα: Κάλεσε τους ηλικιωμένους πιστούς να προσευχηθούν από το σπίτι, να μην συναθροίζονται στους ναούς και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Βλάχος.

«Η φράση του Πρωθυπουργού σε σημερινή εφημερίδα ότι πήγε να ανάψει κερί, στέλνει αντιφατικό μήνυμα, ειδικά τώρα. Δεν είναι θέμα πίστης, είναι θέμα ζωής και θανάτου» έγραψε στο μήνυμά του για τα μέτρα ενάντια στον κοροναϊό, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ