2020-03-16 00:15:12
Φωτογραφία για Ακυρώθηκε η διεθνής τουριστική έκθεση MITT | Έντονες φήμες για μετάθεσή της τον Ιούνιο
Η διεθνής τουριστική έκθεση MITT, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα στη Μόσχα από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του κινδύνου εξάπλωσης του κοροναϊού, δήλωσε ο διοργανωτής της έκθεσης Hyve Group στην Interfax-Tourism.

«Στο πλαίσιο της εξάπλωσης του κοροναϊού COVID-19 και των πρωτοφανών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και οι αρχές της Μόσχας, ως οργανωτές της μεγαλύτερης διεθνούς τουριστικής έκθεσης MITT, που συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών και εκθετών με περισσότερους από 5.000 επισκέπτες, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Μια υπεύθυνη εταιρεία δεν ενδιαφέρεται μόνο για την επιχειρηματική δραστηριότητα των εκθετών και επισκεπτών, αλλά και για την υγεία τους. Από αυτή την άποψη, η έκθεση MITT δεν θα πραγματοποιηθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες 17-19 Μαρτίου 2020. Ελπίζουμε να έχουμε την υποστήριξη των εκθετών και των επισκεπτών μας».


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το προηγούμενο Σάββατο συζητιόταν έντονα το ενδεχόμενο μετάθεσης της έκθεσης τον Ιούνιο.

Όπως σημείωσαν οι διοργανωτές, τις τελευταίες εβδομάδες ελήφθησαν όλα τα δυνατά μέτρα για να διασφαλιστεί η υγειονομική ασφάλεια των συμμετεχόντων και των επισκεπτών.

«Αλλά προς μεγάλη μας λύπη, η κατάσταση αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό και σήμερα, στις 14 Μαρτίου, έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο επίπεδο. Εκφράζουμε την ειλικρινή συμπάθεια και την υποστήριξή μας σε εκείνες τις χώρες που έχουν υποφέρει περισσότερο από τον κοροναϊό και ελπίζουμε ότι όλα τα μέτρα που θα ληφθούν θα εξομαλύνουν την κατάσταση», τόνισε η ομάδα της Hyve.

Την έκθεση το 2019 παρακολούθησαν περισσότερες από 1800 εταιρείες από 54 χώρες, καθώς και 52 περιοχές της Ρωσίας.

money-tourism.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ