2020-03-16 11:00:30
Φωτογραφία για Κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες στη Βραζιλία - Δεν πέφτει καρφίτσα στις παραλίες
121 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Κορωνοιου παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 30 βαθμούς Κελσίου

Κι ενώ η πανδημία του Κορωνοϊού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει του 6.450 στη Βραζιλία μετά την ανακοίνωση των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας οι πολίτες πήγαν στην παραλία.

Η εικόνα που δημοσιεύει το πρακτορείο Reuter’s στο Instagram είναι σοκαριστική δεδομένου ότι ολόκληρος ο πλανήτης, με κάποιες σημαντικές εξαιρέσεις, βρίσκεται σε πανικό από την ταχύτατη εξάπλωση του θανατηφόρου ιού. Χιλιάδες άτομα απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους και τις υψηλές θερμοκρασίες στη παραλία Iapanema όπου κυριολεκτικά δεν πέφτει καρφίτσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

People gather on Ipanema beach after authorities announced measures on the coronavirus outbreak, in Rio de Janeiro, Brazil, March 15, 2020. REUTERS/Ricardo Moraes @ricardomoraesrm #brazil #coronavirus #covid19 #beach #rio #ipanema


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reuters (@reuters) στις 15 Μάρ, 2020 στις 10:55 πμ PDT

Ως χθες Σάββατο, το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας κατέγραφε 121 κρούσματα του κορωνοϊού, 23 περισσότερα από αυτά που επιβεβαιώθηκαν την Παρασκευή. 

Οι Αρχές στο Σαο Πάολο και στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τις δύο πολιτείες που πλήττονται περισσότερο από την επιδημία, διέταξαν μάλιστα να κλείσουν τα σχολεία. Ωστόσο ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι ο ιός «χτύπησε» και τη Βραζιλία παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 30 βαθμούς Κελσίου.
protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ