2020-03-16 21:46:03
Φωτογραφία για Ιταλία: Μάσκες προστασίας από ύφασμα… γραβάτας
Ιταλός κατασκευαστής γραβατών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις λωρίδες του υφάσματος για να κατασκευάσει προστατευτικές μάσκες, μεταδίδει το πρακτορείο AGI.

«Θα κατασκευάσουμε 10.000 μάσκες προστασίας...τα ποσά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην περιοχή της Καλαβρίας για να μπορέσει να αγοράσει ιατρικό υλικό», εξήγησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Μαουρίτσιο Ταλαρίκο, που κατάγεται από το Καταντζάρο της Καλαβρίας.

«Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να φανούμε γενναιόδωροι και να θέσουμε στην διάθεση των ανθρώπων αυτά που έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε. Αναρωτήθηκα τι μπορώ να κάνω αυτήν την τραγική για την Ιταλία στιγμή και την πατρίδα μου την Καλαβρία...Με τις λωρίδες του υφάσματος σκέφτηκα να κατασκευάσω μάσκες: αν και δεν θα είναι πιστοποιημένες, μπορούν σίγουρα να προστατεύσουν όσους δεν είναι προσβεβλημένοι».

Ο επιχειρηματίας προβλέπει να κατασκευάσει συνολικά 10.000 μάσκες, με ρυθμό 500 ημερησίως. «Στην αρχή, υπολόγιζα να τις μοιράσω δωρεάν, αλλά μετά σκέφτηκα ότι στην Καλαβρία, την γενέτειρά μου, υπάρχει μεγάλη έλλειψη ιατρικού υλικού».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ