2020-03-17 03:35:35
Φωτογραφία για Μπόνους 5.000 ευρώ δίνει η Volkswagen στους υπαλλήλους της
Την ανακοίνωση έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen, Herbert Diess εξαίροντας

την προσπάθεια όλων των υπαλλήλων της εταιρίας για την απόδοση και την συμβολή τους στην ανάπτυξη των πωλήσεων που σημειώθηκε μέσα στο 2019.

Συγκεκριμένα η Volkswagen, παρά το ευρύτερο συγκρατημένο κλίμα κατάφερε να πετύχει αύξηση των συνολικών της πωλήσεων σε ποσοστό 2,6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ο Diess σημείωσε πως παρά το γεγονός πως η παγκόσμια αγορά αντιμετώπισε αρκετές δύσκολες καταστάσεις και το ευρύτερο κλίμα δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο η Volkswagen κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της και αυτό είναι κάτι που σε πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην προσπάθεια, την συνέπεια και το πείσμα όλων των εργαζομένων. Ως δείγμα ευγνωμοσύνης σε αυτό ανακοίνωσε λοιπόν την χορήγηση μπόνους παραγωγικότητας σε όλο το προσωπικό, το ύψος του οποίου θα φθάνει έως τα 5.000 ευρώ.

Ωστόσο παρά την θετική πορεία η εταιρία δηλώνει έτοιμη για την πρόκληση του 2020 όπου φαίνεται πως η πανδημία του κορωναϊού Covid-19 θα πλήξει την παγκόσμια οικονομία και φυσικά και την αυτοκινητοβιομηχανία. Μεταξύ άλλων ο Gunnar Kilian, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΣ της Volkswagen τόνισε σε δηλώσεις του πως είναι δεδομένο ότι οι στόχοι του 2020 θα πρέπει να μειωθούν και θα απαιτηθεί αφοσίωση, ευελιξία και αποτελεσματικότητα ώστε η κατάσταση να αντιμετωπιστεί με τις ελάχιστες επιπτώσεις.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ