2020-03-17 04:54:19
Φωτογραφία για Τραμπ για την κατάρρευση της Wall Street
Προβλέπει "τεράστια αύξηση" στην οικονομία μετά τον έλεγχο της επιδημίας - Νέα μέτρα περιορισμού των περιττών ταξιδιών και απαγόρευσης των συγκεντρώσεων άνω των 10 ατόμων

«Η αγορά θα είναι πολύ ισχυρή, μόλις θα απαλλαγούμε από τον ιό», δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη στο Λευκό Οίκο, ωστόσο αναγνώρισε ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να βρεθούν σε ύφεση καθώς η οικονομία έρχεται αντιμέτωπη με την κρίση που προκαλεί η πανδημία επιδημία του κορωνοϊού.

Όπως είπε «το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε για τις χρηματιστηριακές αγορές είναι να ξεπεράσουμε την πανδημία» και προέβλεψε «τεράστια αύξηση» στην οικονομία μετά τον έλεγχο του ιού.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Wall Street οι δείκτες κατέρρευσαν με απώλειες σχεδόν 3.000 μονάδων για τον Dow Jones, άνω του 11% για τον S&P500 και τη χειρότερη συνεδρίαση στην ιστορία του για τον Nasdaq.

Ο Τραμπ παρουσίασε τις νέες κατευθυντήριες γραμμές της διοίκησης του για την αντιμετώπηση της εξάπλωσης του ιού στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η αποφυγή συγκεντρώσεων σε ομάδες μεγαλύτερες από 10 άτομα και ο περιορισμός των περιττών ταξιδιών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ