2020-03-17 16:05:36
Φωτογραφία για Απίστευτο περιστατικό: Παριστάνει τον δημοσιογράφο και απειλεί φαρμακοποιό (video)
Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Ψυχικού με κάτοικο να δηλώνει πως είναι δημοσιογράφος του OPEN TV και να απειλεί φαρμακοποιό, με θρασύτητα και χωρίς να γνωρίζει τις συνέπειες των πράξεών του, ακυρώνει κάθε έννοια δεοντολογίας και προσωπικών δεδομένων και διαπράττει τρία σοβαρά ποινικά αδικήματα σε ένα βίντεο μόλις 139 δευτερολέπτων.

Μπαίνει σε ένα φαρμακείο στο Νέο Ψυχικό και με θρασύτητα -και προσβάλλοντας τη δημοσιογραφική κοινότητα- απειλεί την ιδιοκτήτρια του φαρμακείου επειδή δεν φοράει γάντια τη στιγμή που του δίνει τα ρέστα. Την απειλεί ενώ καταγράφει με το κινητό του την ίδια (σε σημείο φαίνεται ξεκάθαρα η άτυχη φαρμακοποιός) πως αν δεν αποστειρώσει τα κέρματα θα δημοσιοποιήσει το βίντεο.

Η έντρομη φαρμακοποιός, προφανώς για να ξεμπερδεύει με τον ενοχλητικό πελάτη κάνει την… αποστείρωση, ο πελάτης – δημοσιογράφος “γιαλαντζί” φεύγει και τελικά δημοσιεύει το βίντεο στα social media.


Διαβάστε την επίσημη απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού Open νωρίτερα:

Με μια λιτή, αλλά ξεκάθαρη ανακοίνωση το OPEN TV πήρε θέση για τον χρήστη που παριστάνει τον δημοσιογράφο του OPEN και απευθύνθηκε με απαράδεκτο τρόπο σε φαρμακοποιό.

«Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι, ενώ παρόμοια ήταν και η αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος… ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο του OPEN δεν θα μπορούσε να περάσει.

Άμεση η απάντηση νωρίτερα και της εταιρίας Berto Lucci της οποίας δηλώνει συνεργάτης:

Ξεκάθαρη και η ανακοίνωση της εταιρίας Berto Lucci για το ίδιο περιστατικό.

«Μετά τα σοκαριστικά γεγονότα που δυστυχώς αντικρίσαμε οφείλουμε να ενημερώσουμε πώς σε καμία των περιπτώσεων ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν μας αντιπροσωπεύει σαν εταιρία αλλά και σαν brand ambassador, όπως αυτοαποκαλείται. Γι' αυτό το λόγο θα κινηθούμε και νομικά. Η εξωτερική συνεργασία μας είχε γίνει στο παρελθόν για λόγους φωτογράφισης και μόνο». 

Τι λέει ο ίδιος

Αυτός ο τύπος μετά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είμαστε σίγουροι πως θα εμφανιστεί ως θύμα παραπληροφόρησης και δυσφήμισης. Εδώ είμαστε και θα του απαντήσουμε άμεσα.

Δείτε το επίμαχο βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Θα αφήσω αυτό το βίντεο εδώ κ θα περιμένω τα σχόλια σας Υποτιθέμενος δημοσιογράφος ο κύριος.

Θα σχολιάσω στο τέλος εεε pic.twitter.com/NWjQVYw65K
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ