2020-03-17 17:17:29
Φωτογραφία για Προβλέπω ότι για την αγορά θα επεκταθούν και μετά το Πάσχα λέει ο υφ. Ανάπτυξης
Την πρόβλεψη ότι τα μέτρα για την αγορά λόγω της πανδημίας για τον κορωνοϊό θα επεκταθούν και μετά το Πάσχα έκανε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

«Προέχει η δημόσια υγεία, προβλέπω ότι τα μέτρα για την αγορά θα επεκταθούν και πριν και μετά το Πάσχα» είπε χαρακτηριστικά στον Μπάμπη Κούτρα και τον Νίκο Φελέκη.

Όσον αφορά την νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αναμένεται μέσα στην ημέρα είπε ότι «τα πρόστιμα για την αισχροκέρδεια θα είναι πολύ αυστηρά. Οι κυρώσεις θα είναι και ποινικές. Τα συνεργεία είναι έξω και παρακολουθούν. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι λίγα τα κρούσματα αισχροκέρδειας».

«Θα είμαστε αμείλικτοι σε όσους πάνε να αισχροκερδήσουν. Τα πρόστιμα θα είναι υψηλά και παραδειγματικά» πρόσθεσε ο κ. Παπαθανάσης.

Μιλώντας για τα σούπερ μάρκετ τόνισε ότι «είναι απαραίτητο να δουλεύουν επτά ημέρες την εβδομάδα και αν υπάρχει ανάγκη να προσλάβουν προσωπικό. Θα πρέπει να λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ ώστε να νιώθει άνετα ο πολίτης να κάνει τις αγορές του».

Εξήγησε, δε, για τις λαϊκές αγορές πως «ό,τι δεν έχει σχέση με το φαγητό φεύγει. Παραμένουν τα χαρτικά, όλα τα υπόλοιπα δεν θα πωλούνται στις λαϊκές αγορές - ρούχα, εσώρουχα, κηπευτικά κ.α. Άρα θα υπάρχει χώρος και να απομακρυνθούν οι πάγκοι ο ένας από τον άλλο».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ