2020-03-17 17:31:24
Φωτογραφία για Σταματά την παραγωγή στη Γερμανία η VW
Η Fiat Chrysler Automobiles NV και η Peugeot σταματούν σχεδόν ολοκληρωτικά την παραγωγή τους στα εργοστάσια στην Ευρώπη ενώ η Volkswagen AG «τραβά χειρόφρενο»

στα εργοστάσια της Ιταλίας, της Ισπανίας, πλέον και της Γερμανίας

Στην αναστολή λειτουργίας των εργοστασίων τους προχωρούν η μια μετά την άλλη οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες της Ευρώπης.

Η Fiat Chrysler Automobiles NV και η Peugeot σταματούν σχεδόν ολοκληρωτικά την παραγωγή τους στα εργοστάσια στην Ευρώπη ενώ η Volkswagen AG «τραβά χειρόφρενο» στα εργοστάσια της Ιταλίας, της Ισπανίας , πλέον και της Γερμανίας από την Παρασκευή. Η απόφαση για την διακοπή λειτουργίας των εργοστασίων λαμβάνεται στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία των εργαζομένων από τον κορωνοϊό.

Η FIAT ανακοίνωσε ότι μόλις θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, θα είναι έτοιμη να καλύψει κατά 100% το κενό της παραγωγής ώστε να μην διαταραχθεί η εφοδιαστική αλυσίδα της αγοράς. Την ίδια στιγμή η Ford ανακοίνωσε ότι κλείνει το εργοστάσιό της στην Ισπανία, χώρα που και αυτή πλήττεται από τον κορωνοϊό. Το εργοστάσιο της Ford στην Ισπανία είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκτός ΗΠΑ καθώς απασχολεί 7.000 εργαζόμενους και συναρμολογεί ετησίως πάνω από 400.000 αυτοκίνητα.

Τέλος, και εξαιτίας της διαταραχής της εφοδιαστικής αλυσίδας σε ανταλλακτικά αλλά και λόγω των περιοριστικών μέτρων, Renault, Nissan και SEAT προχωρούν και αυτές σε διακοπή των εργασιών τους στα εργοστάσια της Ισπανίας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ