2020-03-17 20:08:58
Φωτογραφία για Κορονοϊός: Συγκρούσεις μεταξύ προσκυνητών σε καραντίνα και αστυνομίας στην Τουρκία
Τούρκος προσκυνητής που τέθηκε σε καραντίνα στη Σαουδική Αραβία λόγω υποψιών για κορονοϊό, κλαίει και παρακαλεί τον Ερντογάν να τον σώσει

Με την αστυνομία συγκρούστηκαν προσκυνητές που επέστρεψαν από τη Μέκκα, όταν προσπάθησαν να δραπετεύσουν από τη φοιτητική εστία όπου κρατούνται σε καραντίνα στο Ικόνιο της Τουρκίας.

Την ίδια ώρα, πάντως, Τούρκος προσκυνητής που ταξίδεψε στη Μέκκα για να εκτελέσει το ιερό του καθήκον και τέθηκε σε καραντίνα στη Σαουδική Αραβία λόγω υποψιών για κορονοϊό, κλαίει και παρακαλεί τον Ερντογάν να τον σώσει.

«Μας έκλεισαν σε δωμάτια, ψωμί δεν υπάρχει, νερό δεν υπάρχει, φαγητό δεν υπάρχει, τα κυλικεία  είναι κλειστά, τα εστιατόρια έκλεισαν. Μας φυλάκισαν μέσα σε δωμάτια, δεν μας συμπεριφέρονται καλά. Έχω πίεση, πρόεδρέ μου. Τα φάρμακά μου τελείωσαν. Τί να κάνω;», ρωτάει ο απελπισμένος προσκυνητής, ο οποίος στη συνέχεια καλεί κλαίγοντας τον Τούρκο πρόεδρο να παρέμβει να τους πάρει από εκεί.

«Σας παρακαλώ πρόεδρέ μου, το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας είναι μεγάλο, το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας είναι ιερό, το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να σώσει τους πολίτες του. Σώσε μας, είμαστε απελπισμένοι. Αν είναι να επιστρέψουμε, ας επιστρέψουμε στην πατρίδα μας. Αν είναι να πεθάνουμε, ας πεθάνουμε στη χώρα μας», λέει οδυρόμενος.
Ethnos
periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ