2020-03-18 08:24:25
Φωτογραφία για Πτώση μυστηριωδών κρυστάλλινων ινών από σμήνος ιπτάμενων δίσκων, το 1952…
Μοιραστείτε το άρθρο

Στις 17 Οκτωβρίου του 1952, εκατό περίπου κάτοικοι της κωμόπολης Oloron-Sainte-Marie της νοτιοδυτικής Γαλλίας ισχυρίστηκαν ότι είδαν μαζικά Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.



Συγκεκριμένα, ένα σμήνος από 30 ιπτάμενους δίσκους διέσχιζε τον ουρανό της περιοχής, ενώ στο μέσον του άψογου εναέριου σχηματισμού τους δέσποζε ένα πελώριο σκάφος, σχήματος πούρου.

Οι μυστηριώδεις πτητικές μηχανές εμφανίστηκαν πάνω από τη γραφική γαλλική πόλη κατά τις απογευματινές ώρες εκείνης της ημέρας. Το σκάφη ήταν κυκλικά με ανυψωμένο το κέντρο τους, ενώ ανέδιδαν ένα γαλαζωπό φωτεινό καπνό από τα άκρα τους, καθώς περιστρέφονταν.

Επίσης, το κεντρικό ιπτάμενο σκάφος, το οποίο ξεχώριζε αισθητά από το σχήμα πούρου που έφερε, εκτόξευε λαμπρότατα λευκά νέφη, που έμοιαζαν με κολλώδεις κρυστάλλινες ίνες.

Οι αινιγματικές αυτές ίνες κατέπεσαν μέχρι και τις σκεπές των σπιτιών και τις κορυφές των δέντρων, αλλά και των τηλεγραφικών συρμάτων. Όλα φάνταζαν σαν να είχαν καλυφθεί από έναν γιγάντιο ιστό αράχνης!

Πλήθος αυτοπτών μαρτύρων έσπευσαν να συλλέξουν ολόκληρες δέσμες από το εξωγήινο αυτό υλικό. Δυστυχώς, όμως, διαλύθηκαν, πριν κατορθωθεί να μεταφερθούν προς περαιτέρω ανάλυση σε ειδικά εργαστήρια.

Η πτώση των μυστηριωδών κρυστάλλινων ινών από το σμήνος των ιπτάμενων δίσκων προξένησε τεράστια κατάπληξη στους ανθρώπους της κωμόπολης Oloron-Sainte-Marie, αλλά και αληθινό φόβο.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 29/10/1952…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 29/10/1952

Μοιραστείτε το άρθρο...

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Πτώση μυστηριωδών κρυστάλλινων ινών από σμήνος ιπτάμενων δίσκων, το 1952 ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ