2020-03-18 13:48:44
Φωτογραφία για Κατασχεμένα MRAP: Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από την αποστολή τους στον Έβρο -Τι είπε ο Κ.Βελόπουλος στον Κ.Μητσοτάκη
Ενδιαφέρον είναι το πολιτικό παρασκήνιο της υπόθεσης διάθεσης οκτώ οχημάτων κατηγορίας MRAP τύπου Τyphoon GSS-300, στις ΕΔ στην περιοχή του Έβρου για την καταπολέμηση της λαθραίας μετανάστευσης.

Το θέμα τέθηκε από τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο κατευθείαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ.Βελόπυλος ανέφερε το θέμα των κατασχεμένων MRAP εκφράζοντας ταυτόχρονα την απορία του, για ποιο λόγο τα οχήματα αυτά παρέμεναν κάπου αποθηκευμένα στον Πειραιά και δεν αξιοποιούνταν άμεσα.

Ο πρωθυπουργός απάντησε δηλώνοντας άγνοια για την υπόθεση, ανέφερε ότι δεν γνώριζε κάτι για το θέμα, υποσχέθηκε όμως στον Κ.Βελόπουλο, ότι εάν ήταν έτσι τα πράγματα τότε θα έστελνε αμέσως τα οχήματα στον Έβρο.

Και έτσι έγινε: Ο πρωθυπουργός έκανε μερικά τηλεφωνήματα βεβαιώθηκε για την διαθεσιμότητα των παραπάνω οχημάτων και αυτά τώρα βρίσκονται ήδη στον Έβρο.

Μήπως επί τη ευκαιρία θα ήταν χρήσιμο να ερευνηθεί τι γίνει με δύο φορτία όπλων τα οποία επίσης έχουν κατασχεθεί πρόσφατα από τις ελληνικές αρχές και ενώ θα προάσπισαν να είχαν προωθηθεί στις ειδικές δυνάμεις σαπίζουν σε κάποια αποθήκη;

το είδαμε pronews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ