2020-03-18 16:55:28
Φωτογραφία για ΓΕΑ: Συμπληρωματικές οδηγίες αναγνώρισης Χ.Υ. Στρατιωτικών στο διπλάσιο (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Η ΠΟΕΣ φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφο του ΓΕΑ με θέμα: «Συντάξεις Στρατιωτικού Προσωπικού (Αναγνώριση Χρόνου Υπηρεσίας στο Διπλάσιο)»

1. Σε συνέχεια (ε) σχετικής, με την οποία δόθηκαν αρχικές οδηγίες επί αντικειμένου θέματος, παρέχονται ακολούθως συμπληρωματικές οδηγίες αναγνώρισης χρόνου υπηρεσίας του στρατιωτικού προσωπικού στο διπλάσιο.

2. Ως προς την αναγνώριση διπλάσιου χρόνου σε Μονάδες/Υπηρεσίες Εκστρατείας μέχρι πέντε (5) έτη:

α. Για το δικαιούχο προσωπικό που διακόπηκε η παρακράτηση εισφορών και επιθυμεί να αναγνωρίσει προηγούμενο της 1ης Ιαν 18 χρόνο, η διαδικασία αναγνώρισης περιλαμβάνει τα επόμενα βασικά στάδια:

(1) Το προσωπικό θα υποβάλλει οπωσδήποτε στη Μονάδα/Υπηρεσία του νέα αναφορά - αίτηση αναγνώρισης συγκεκριμένου χρόνου έως πέντε (5) έτη που διένυσε σε Μονάδες/Υπηρεσίες εκστρατείας μέχρι 31 Δεκ 17, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος «Α» της παρούσας και δηλώνοντας ότι είχε καταθέσει στο παρελθόν άλλη αναφορά.

(2) Με μέριμνα των Τμημάτων/Γραφείων Προσωπικού, οι Μονάδες - Υπηρεσίες θα προωθούν κάθε μήνα τις εν λόγω αναφορές στο ΟΛΚΑ.

(3) Μερίμνει του ΟΛΚΑ και βάσει του αντιγράφου φύλλου μητρώου του αντίστοιχου προσωπικού που είχε ήδη εκδοθεί από ΓΕΑ/Β1, θα: Διαβάστε την συνέχεια:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ