2020-03-19 00:16:23
Φωτογραφία για Ο Δημήτρης Παπαδημούλης με... γεμάτα καρότσια σε σούπερ μάρκετ
Κορωνοϊός: Ο υπ. Ανάπτυξης τόνισε σήμερα ότι στα καταστήματα υπάρχει επάρκεια αγαθών για να ψωνίζουμε «όταν έχουμε ανάγκη, όχι για να αποθηκεύουμε»

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες, εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού που έχει χτυπήσει και τη χώρα μας, σχετικά με την ανάγκη επίδειξης ατομικής ευθύνης και αυτοσυγκράτησης από καθέναν από εμάς αυτήν την περίοδο της μεγάλης κρίσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την εν λόγω ανάγκη αποτελεί η συμπεριφορά πολλών συμπολιτών μας που, βλέποντας την αύξηση των κρουσμάτων, έτρεξαν κατευθείαν στο σούπερ μαρκετ αγοράζοντας δεκάδες συσκευασίες από διάφορα είδη, προκειμένου να τα αποθηκεύσουν σπίτι τους για να μην... ξεμείνουν.

Σε τόσο δύσκολους καιρούς, είναι φυσικό να περιμένει κανείς από πολιτικούς της χώρας να δίνουν το καλό παράδειγμα με τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο κάποιες εικόνες που μετέδωσε το Mega δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με το αν κάποιες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας έχουν «λάβει το μήνυμα». Ειδικότερα, το κανάλι μετάδωσε εικόνες από τον Δημήτρη Παπαδημούλη σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπου φέρεται να έκανε τα ψώνια του γεμίζοντας μέχρι πάνω περισσότερα από ένα καρότσια.


Μάλιστα οι παρουσιαστές της εκπομπής έκαναν λόγο για «αρνητικό παράδειγμα» και «αντικοινωνική συμπεριφορά» από τη μεριά του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, σε νέα αυτοψία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Γαλατσίου που πραγματοποίησε ο υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι «τα ράφια είναι κάθε ημέρα γεμάτα. Η ελληνική αγορά έχει επάρκεια για να ψωνίζετε όταν έχετε ανάγκη και όχι για να αποθηκεύσετε πράγματα», υπογράμμισε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ